Yandex Metrica

Terör örgütü PKK zorla 50 genci daha silahlı dağ kadrosuna aldı! Sözde eğitim kamplarına götürdüler

Terör örgütü PKK zorla 50 genci daha silahlı dağ kadrosuna aldı! Sözde eğitim kamplarına götürdüler

Terör örgütü PKK, son bir haftada Haseke bölgesinde zorla silah altına aldığı 58 gençten sonra şimdi de 50 genci zorla dağ kadrosuna kattı. Teröristler alıkoydukları gençleri sözde eğitim kamplarına götürüyor.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Terör örgütü PKK, yine gençleri zorla silah altına aldı. Suriye'de Haseke ve Halep illerinde işgalinde tuttuğu 50 genci daha zorla silahlı dağ kadrosuna kattı.

Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Haberi Görüntüle

50 GENCİ ALIKOYDU

PKK/YPG'li teröristlerin köy girişleri ve ilçelerde kurduğu sözde mobil yol kontrol noktalarında Haseke'ye bağlı Kamışlı ilçesinde 21, Yarubiyye beldesinde 4, Tel Hamis köyünde 8, Kahtaniyye köyünde 4, Tel Brak köyünde 4 ve Atşane köyünde 2 ile Halep'in Münbiç ilçesinde de 7 olmak üzere toplam 50 genç alıkonuldu.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist öldürüldü Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

SON BİR HAFTADA 58 GENCİ ALIKOYMUŞTU

Teröristler alıkoydukları gençleri sözde eğitim kamplarına götürüyor. Terör örgütü PKK, son bir haftada Haseke'ye bağlı Malikiyye ilçesinde 18, Rumeylan ilçesinde 3, Kahtaniyye beldesinde 9, Gul Ağa köyünde 26, Kale köyünde 2 toplam 58 genci alıkoymuştu.

Böylelikle alçak terör örgütü son bir haftada en az 108 genci zorla silahlı dağ kadrosuna kattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading