Yandex Metrica

Tepki çeken heykeller kaldırıldı

Tepki çeken heykeller kaldırıldı

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesince sağlıkçı çalışanlarına ithafen yaptırılan ve büyük eleştiri toplayan heykeller, tartışmaların ardından kaldırıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:00

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi'ndeki Bahçelievler Mahallesi'nde bir parka yerleştirilen ancak estetikten uzak görünümüyle tepkiye neden olan beyaz önlük ve maske takmış 3 sağlık çalışanını temsil eden heykeller,  gece saatlerinde konuldukları yerden alınarak depoya kaldırıldı.

Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç ortadan ikiye bölündü! Ankara felaketi yaşadı! Sağanak yağışlar nedeniyle kaza yapan bir araç... Haberi Görüntüle

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Merkezefendi Belediyesi tarafından yaklaşık 3 ay önce Bahçelievler Mahallesi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında görev yapan sağlık personelini temsil için heykellerin de bulunduğu bir park inşa edilmiş, henüz resmi açılışı yapılmayan parktaki heykeller vatandaşlar tarafından tepki çekmişti.

Merkezefendi Belediyesi'nin koronavirüs salgınında canı pahasına mücadele eden ve hayatını kaybeden sağlık çalışanları için inşa ettiği tematik sağlık parkında yer alan, görüntüsüyle Türkiye'de gündem olan heykeller, dün gece saatlerinde kaldırıldı. Mimari yapısıyla vatandaşların tepkisini çeken 3 heykelin Merkezefendi Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü deposuna götürüldüğü belirtildi.

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

TALEPLER KARŞILIK BULDU

Heykellerin yerine ‘Çalıştıkça büyür aşkımız’ yazılı kalp şeklinde bir simge koyuldu. Sağlık personellerini simgeleyen heykellerin Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın talimatıyla kaldırıldığı belirtildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da heykellerin hızla kaldırılmasını talep etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading