Yandex Metrica

Suriyeli 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil ev yandı

Suriyeli 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil ev yandı

Antalya'da Suriyeli 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil ev cayır cayır yandı. Yan taraftaki evde yaşayan yaşlı kadın, yangın söndürme çalışmalarını dumandan etkilenmesin diye dışarı çıkardığı kafesteki kuşuyla izledi.

Gündem

21.02.2024, 11:41

Antalya'da Suriyeli 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil evden dumanların yükseldiğini görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif... Haberi Görüntüle

EV YANDI KÜL OLDU

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saat sonra yangını söndürdü ve kontrol altına alırken ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri, yaptıkları ilk incelemede yangının elektrik kontağından çıktığını tespit etti.

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

YANGINI KUŞUYLA BİRLİKTE İZLEDİ

Yanan evin yanındaki müstakil evde yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Beyaz ve 12 yaşındaki torunu Yusuf Çakmak, dumandan etkilenmesin diye kafesteki muhabbet kuşunu da yanlarına alarak dışarı çıktı. Komşularının verdiği sandalyeye oturan, üşümesin diye de battaniye sarılan Beyaz, yangını izlerken muhabbet kuşunu bir an olsun kucağından indirmedi.

Avrupa Konseyi Sözcüsü Türkiye ile ilgili o iddiaları yalanladı: 'Konseyden ayrılmalı' diyen yok! Avrupa Konseyi Sözcüsü Türkiye ile ilgili o iddiaları yalanladı: 'Konseyden... Haberi Görüntüle

''CANIMI ALSINLAR, KUŞUMU KEDİMİ ALMASINLAR''

76 yaşındaki Ayşe Beyaz, alevleri görünce çok korktuğunu, hemen torunlarıyla evden çıkmaya çalıştığını söyledi. Bu sırada akıllarına muhabbet kuşu ve kedinin geldiğini aktaran Beyaz, "Kedi evden kendi çıktı. Kuşu da dumandan etkilenmesin diye hemen evden çıkarttık. O da bir can. Canımı alsınlar kuşumu, kedimi almasınlar." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading