Yandex Metrica

Suriye'de katliam yapan PKK'lı teröristler yakalandı! Cesetleri Afrin'de teşhir etmişlerdi

Suriye'de katliam yapan PKK'lı teröristler yakalandı! Cesetleri Afrin'de teşhir etmişlerdi

Suriye'nin Ayn Dakka ve Beluniye bölgelerinde 27 Nisan 2016 tarihinde ÖSO mensuplarına yönelik yapılan katliamın faillerinden 3 kişi, Afrin'de Emniyet İstihbarat Başkanlığı Koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

Gündem

03.02.2024, 14:32

27 Nisan 2016'da Suriye'nin Ayn Dakka bölgesinde 76, Beluniye bölgesinde 14 ÖSO mensubu PKK terör örgütünün YPG kolu mensubu teröristleri tarafından katledilmişti. 

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

CESETLERİ AFRİN'DE TEŞHİR ETMİŞLERDİ 

Teröristler ÖSO mensuplarının naaşlarını bir araya toplayarak kurşuna dizmiş, daha sonra naaşları bir TIR dorsesinde Afrine başta olmak üzere çeşitli yerlerde konvoy halinde teşhir etmişti. 

Yaşanan katliam o dönem bölgede büyük bir infial uyandırmış, halk ve ÖSO gruplarında derin bir üzüntü ve öfke yaratmıştı. 

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER KATLİAMI İTİRAF ETTİ 

Bu katliamın faillerinden 3 kişi ise Afrin'de Emniyet İstihbarat Başkanlığı Koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.

Yakalanan şahıslar katliama katıldıklarını itiraf ederken şahısların sorgu işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 

Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni karar! Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU AÇIKLAMADA BULUNDU

Konuyla alakalı açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türk Polisi yakalar. 2016 yılında PYD/YPG Terör Örgütü mensupları tarafından Ayn Dakna’da 76, Beluniye’de 14 kişinin katledildiği katliamın faillerinden 3'ü, Emniyet İstihbarat Başkanlığımız ve Afrin Görev Gücü tarafından yapılan operasyonla Suriye Afrin'de yakalandı." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading