Yandex Metrica

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı?

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı?

Popüler dizi Arka Sokaklar'a geri dönüp dönmeyeceği merak edilen ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un durumu gündemde. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı?

Gündem

23.04.2024, 23:21

Uzun yıllar boyunca rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış ancak ekran macerası kısa sürmüştü. Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Çoruh'un bu projesi için de final kararı alındı. Projesi bitmeye hazırlanan Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif geldiği iddia ediliyor. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı?

23 Nisan Hangi gemi hangi limanda ziyaret edilebilir? Gemiler saat kaça kadar vatandaşlara açık olacak? 23 Nisan Hangi gemi hangi limanda ziyaret edilebilir? Gemiler saat... Haberi Görüntüle

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLAR'DA OYNAYACAK MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi doğrultusunda, usta yapımcı İlker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan Arka Sokaklar'ın 19. sezonunun çekilmesi için görüşmeler başladı. Kulislerden sızan bilgilere göre, dizinin yeni sezonu için Arka Sokaklar'ın önde gelen isimlerinden Şevket Çoruh'a teklif götürüldü. Yıllarca dizide yer alan Çoruh'a geri dönmesi için teklif yapıldığında oyuncu da görüşmelere başladı. Daha önce de 16 sezon boyunca dizide Mesut Komiser rolünü üstlenen Şevket Çoruh'a benzer tekliflerin daha önce de yapıldığı biliniyor.

Hamas lideri İsmail Heniyye'den İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyareti Hamas lideri İsmail Heniyye'den İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyareti Haberi Görüntüle

ŞEVKET ÇORUH DİZİDEN NEDEN AYRILMIŞTI?

Şevket Çoruh, uzun yıllar rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra Tetikçinin Oğlu adlı dizide başrol oynamış ancak ekran macerası kısa sürmüştü. Şu anda Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Çoruh'un bu dizisi için de final kararı alındı. Projesi sona eren Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif geldiği iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading