Yandex Metrica

Sümeyye Erdoğan'dan samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

Sümeyye Erdoğan'dan samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla vahşice öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:18

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Barbaros Mahallesi'nde Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan mimar Başak Cengiz, hayatını kaybetmiş ve Türkiye'nin yüreğini sızlatmıştı. Gözaltına alınan Can Göktuğ Boz tutuklanırken, Başak Cengiz'in cenazesi de Ankara'da gözyaşlarıyla toprağa verilmişti.

Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular istemedi! Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e tepki üstüne tepki yağdı: Soykırımın ortağını İstanbullular... Haberi Görüntüle

SÜMEYYE ERDOĞAN'DAN ZİYARET

Olayın ardından Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı, KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da beraberinde AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile Başak Cengiz'in annesi Beyhan ve babası Avni Cengiz'i ziyaret etti. Sümeyye Erdoğan Bayraktar, ziyarette acılı aileye taziyeleri iletti. Ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü. 

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Başak Cengiz'in anne ve babasıyla telefonda görüşerek aileye başsağlığı ve sabır dilerken şu ifadeleri kullanmıştı; "Rabb'im kızımızı cenneti cemaliyle müşerref eylesin. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki varmış. Allah sabrımızı artırsın" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading