Yandex Metrica

Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş çocuklarla iftarda bir araya geldi!

Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş çocuklarla iftarda bir araya geldi!

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Sultanbeyli'de ''Sertaç Abi ile Çocuk İftarı'' programına katılım gösterdi. Tombaş, ''İftarın en güzeli çocuklarla yapılandır.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

05.04.2024, 22:25

Sultanbeyli'de iftar programları büyük katılımlar ile başladı. Sultanbeyli'de ramazan ayına özel ilk iftar programı, ilçedeki çocuklara özel olarak düzenlendi.

''Sertaç Abi'' adı ile tanınan çocukların çok sevdiği Youtuber Sertaç Güngör’ün katılımlarıyla gerçekleşen ''Çocuk İftarı'', yoğun ilgi gördü. Oruç tutan minikler, iftar sofrasında buluştu. Sertaç Abi’leri ile iftar yaptı.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

ALİ TOMBAŞ İFTARDA ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ!

Sultanbeyli'de düzenlenen iftar programına AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş ile binlerce çocuk ve ailesi katılım gösterdi.

Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Rabbim huzur ve bereketini paylaşacağımız nice Ramazanlar görmeyi nasip eylesin. Sultanbeyli’de Ramazan-ı Şerif programları başladı. İlk program gözümüzün nuru çocuklarımıza özel oldu. Çocuklarımızın Ramazan’ın manevi iklimini paylaşması; orucu, ibadeti, Ramazan’ı sevmesi anlamında böyle etkinliklerin düzenlenmesi çok anlamlı. İftarın en güzeli çocuklarla yapılandır. Evlatlarımızın ve kıymetli ailelerinin gösterdiği ilgi, bizim için çok kıymetli. Bu güzel programa katılımları dolayısıyla Sertaç Kardeşimize, sevgili çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading