Yandex Metrica

SONAR son anket sonuçlarını paylaştı! Üsküdar'da Hilmi Türkmen fark attı!

SONAR son anket sonuçlarını paylaştı! Üsküdar'da Hilmi Türkmen fark attı!

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken SONAR'dan Üsküdar'a özel bir anket çalışması geldi. Söz konusu ankette Üsküdar'da katılımcılara oy tercihlerinin hangi adaydan yana olacağını soruldu. Anket sonucuna göre Hilmi Türkmen en yakın rakibine tam yüzde 10 puan fark attı.

Gündem

06.04.2024, 00:44

Türkiye 31 Mart'ta, yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. siyasi partiler ve adayları seçime sayılı günler kala çalışmalarına hızlanırken anket sonuçları gelmeye devam ediyor.

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

SONAR ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunumuyla yayınlanan Tarafsız Bölge programında, İstanbul ile ilgili yapılan son anket çalışmasını açıkladı.

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR "HİLMİ TÜRKMEN" DEDİ

Söz konusu ankette vatandaşlara "Üsküdar Belediye Başkanlığı seçimlerinde ismini sayacağım partiler ve adaylarından hangisine oy verirsiniz?" diye soruldu. SONAR'ın verilerine göre 31 Mart yerel seçimlerinde mevcut başkan ve AK Parti'nin adayı Hilmi Türkmen'in önde çıktığı görüldü.

6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 17 Nisan bugün hava nasıl olacak? 6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar... Haberi Görüntüle

EN YAKIN RAKİBE 10 PUAN FARK

SONAR'ın anketine göre en yakın rakibine 10 puan fark atan Türkmen, yüzde 50,4'lük oy oranıyla ilk sırada yer aldı. Hilmi Türkmen'e en yakın oy oranını ise CHP'nin Üsküdar adayı Sinem Dedetaş aldı.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR SON ANKET SONUÇLARI

Dedetaş, Türkmen'in ardından yüzde 40,1'lik oy oranında kaldı. Üsküdar'da üçüncü sırayı ise yüzde 3,8'lik oy oranıyla İyi Parti'nin adayı Ertaç Ergüven aldı. Dördüncü sıraya da yüzde 2,6 oy alan Yeniden Refah Partili Turgut Sadıkoğlu yerleşti. Diğer partilerin oy oranlarının ise yüzde 3,1'de kaldığı görüldü.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading