Yandex Metrica

Son dakika: Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı

Son dakika: Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tek yürek oldu. Devlet ve millet el ele afet bölgesinde yaralarımızı sarmaya açalışırken bölgedeki provokasyonlarla da mücadele edilmeye çalışılıyor. Bunların başında da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geliyor. Özdağ depremin başından bu yana sürdürdüğü kara propagandasına bugün bir yenisini daha ekledi. Özdağ'ın 'Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor' manipülasyonunun yalandan ibaret olduğu ortaya çıktı. Gelen tepkiler üzerine 'Özür dileyecek misiniz?' sorusuna "Niye özür dileyeyim kardeşim" diyen Özdağ, "Kendisi özür dilesin" ifadesini kullandı. Öte yandan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine Milletvekili Ümit Özdağ hakkında iftira suçundan soruşturma başlattı.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'nin yüreğini yaktı. Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz'in belli bölgelerini çok şiddetli bir şekilde etkileyen depremlerin ardından devlet ve millet el ele yaraları sarmak için mücadeleye başladı. Depremi fırsat bilen bazı kesimler yalan, iftira ve kara propaganda çabaları ile topluma 'umutsuzluk' aşılama yarışına girdi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ "Enkazdan önce AK Partililer çıkartılıyor" yalanı attı. Özdağ daha sonra sosyal medya hesabından, 'Personellere ait telefonların Suriyeliler tarafından çalındığı' iddiasını öne sürdü.

Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Haberi Görüntüle

GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı; personele ait herhangi bir telefonun çalınmadığını bildirdi. Valilik de; Suriyeli olduğu iddia edilen şahsın Türk vatandaşı ve gönüllü olduğu belirterek, telefonun kendisine ait olduğunu kaydetti.

18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede okul kapalı mı? Erbaa, Turhal'da okul tatil mi? 18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede... Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZDAĞ'A SORUŞTURMA

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine Milletvekili Ümit Özdağ hakkında iftira suçundan soruşturma başlattı.

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

SKANDAL PAYLAŞIMINI SİLDİ

Ümit Özdağ'ın yalanına yoğun bir tepki geldi. Özdağ 'Cumhurbaşkanı Yardımcısı sol tarafta konuşuyor, sağ taraftaki mavi yağmurluklu Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor' şeklindeki paylaşımını daha sonra sildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading