Yandex Metrica

Son dakika: Tüm deprem bölgelerinde okullar 2 hafta boyunca tatil edildi

Son dakika: Tüm deprem bölgelerinde okullar 2 hafta boyunca tatil edildi

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından çevre illerden de yıkım haberleri gelmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da okulların 2 hafta boyunca kapalı olacağını duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından çevre illerden de yıkım haberleri gelmeye devam ediyor.  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da eğitime 2 hafta ara verildiğini duyurdu. 

'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi Haberi Görüntüle

O İLLERDE EĞİTİME 2 HAFTA ARA

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz."

Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Külliye'de renkli anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de çocukları kabul etti Haberi Görüntüle

10 GÜN TATİL EDİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise depremin yoğun bir şekilde hissedildiği 10 ilde okulların 1 hafta tatil edildiğini duyurmuştu. Gaziantep,  Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye'de okullar 10 gün boyunca kapalı olacak. Oktay'ın açıklaması şu şekilde:

Okullarımızın tatil edilmesi hususu var. Milli Eğitim Bakanımızla da Cumhurbaşkanımızla da hemen görüştük. 10 ilimizle alakalı hasarın etkinlik düzeyine göre de okullarımızın tatil süresini belirliyor olacağız. Onu da bugün ya da yarın en geç açıklamış oluruz. Bir hafta tüm okullarımız bu 10 ilimizde tatil ama sonrasıyla alakalı bunu değerlendireceğiz.

Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading