Yandex Metrica

Son dakika! Stokçuluk yapanlar yandı! Bakan Bozdağ hapis cezasını duyurdu

Son dakika! Stokçuluk yapanlar yandı! Bakan Bozdağ hapis cezasını duyurdu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ stokçuluk yapanlara karşı uygulanan hapis cezasının artırılacağını duyurdu. Bozdağ açıklamasında, 'Düzenleme bu ay Meclis'e sunulacak.' sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:14

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ stokçuluk yapanlara karşı atılacak yeni adımı duyurdu. Bozdağ söz konusu düzenlemenin bu ay meclise sunulacağını duyurdu. 

Son dakika... Süleymaniye'deki füze saldırısı! Türk vatandaşları tahliye talebinde bulundu: Dışişleri Bakanlığı devrede Son dakika... Süleymaniye'deki füze saldırısı! Türk vatandaşları tahliye talebinde bulundu:... Haberi Görüntüle

HAPİS CEZALARI ARTIYOR

Bakan Bozdağ açıklamasında, "Stokçuluk yapana hapis cezaları artırılacak. Düzenleme bu ay Meclis'e sunulacak." ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dün Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, stokçuluğa karşı sert adımlar atılacağını açıklamış ve cezaların artırılacağını söylemişti. 

Belediye başkanlığını kaybetti bürokraside koltuk verildi! CHP'li belediyelerde torpil furyasına bir yenisi daha eklendi! Belediye başkanlığını kaybetti bürokraside koltuk verildi! CHP'li belediyelerde torpil furyasına... Haberi Görüntüle

STOKÇULUKLA İLGİLİ CEZALARI DÜZENLİYORUZ

Erdoğan söz konusu açıklamasında, "Denetimleri, sıkılaştırdık. Üretici ve tüketici arasındaki ilişkiyi en sağlıklı zemine oturtma amacıyla hazırladığımız hal, perakende ve elektronik ticaret kanunlarıyla ilgili çalışmalar bitmek üzeredir. Stokçuluk ve fiyatları etkilemeyle ilgili cezaları da yeniden düzenliyoruz. Bu tür suçlara verilen cezaları caydırıcılık temelinde yükseltiyoruz. Ayrıca, üretim maliyetlerini dengeleyerek arzı arttırmaya ve böylece fiyatları istikrara kavuşturmaya yönelik hazırlıklar yürütüyoruz. Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazlayla büyütme politikamızın başarıya ulaşacağından asla şüphe etmiyoruz." diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading