Yandex Metrica

Son dakika: Sabaha karşı beşik gibi sallandı! Ege'de korkutan deprem

Son dakika: Sabaha karşı beşik gibi sallandı! Ege'de korkutan deprem

Son dakika haberleri... Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi, sabaha karşı 4,6 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Söz konusu deprem birçok il ve ilçede hissedildi.

Gündem

23.01.2024, 20:20

Son dakika haberleri... Ege Denizi'nde peş peşe meydana gelen depremler başta Çanakkale ve İzmir olmak üzere, bu bölgede yaşayan vatandaşları korkutmaya devam ediyor.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

DERİNLİK 7 KİLOMETRE

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 05.22 sıralarında Ege Denizi’nde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinin 17,02 kilometre açığında meydana gelen depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, İzmir ve çevre illerden de hissedildi.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

VALİLİK DUYURDU

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Bugün saat 05.26 da Ege Denizi, Ayvacık açıkları merkezli meydana gelen 4.6 büyüklüğünde deprem ile ilgili alınan ilk bilgilere göre ilimizde herhangi bir olumsuz durum olmamıştır. Geçmiş olsun dileklerimizle kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading