Yandex Metrica

Son dakika! Pençe-Kilit Operasyonundan acı haber! Bir asker şehit oldu

Son dakika! Pençe-Kilit Operasyonundan acı haber! Bir asker şehit oldu

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın şehit olduğunu bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:09

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Anzak torunları Çanakkale'de! Geleneksel şafak ayini yapıldı Haberi Görüntüle

BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan Üsteğmen Ömer Delibaş şehit oldu.

ACI HABER KAYSERİ'YE ULAŞTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu şehit olan Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş'ın Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı.

2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme 2024 YDS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? ÖSYM YDS/1 sonuç öğrenme Haberi Görüntüle

AKAR: "SİZİ TOPRAĞA DEĞİL, YÜREĞİİMİZE GÖMDÜK"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Muhabere Üsteğmen Ömer Delibaş için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Akar'ın, Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından paylaşılan mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 18 Nisan'da şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesi yer aldı.

"Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımlanan mesajda, şehit Delibaş'ın fotoğrafına da yer verildi.

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi! Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN BAŞSAĞLIĞI

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik,sosyal medyabından yaptığı açıklamada Üsteğmen Ömer Delibaş’a rahmet, ailesine de baş sağlığı dileklerinde bulundu. Çelik, "Şehitlerimiz ebediyyen yaşayacak…
Asla unutmayacağız… Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan kahraman vatan evladı Üsteğmen Ömer Delibaş’a Allah rahmet eylesin…Değerli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading