Yandex Metrica

Son dakika: Meteoroloji'den flaş uyarı! Yaz gelmeden kış geldi

Son dakika: Meteoroloji'den flaş uyarı! Yaz gelmeden kış geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 32 il için kuvvetli yağmur uyarısında bulundu. Dışarı çıkan vatandaşlara dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Yaz mevsimi yağışlı geçerken Meteoroloji tarafından yapılan tahminlerde bazı bölgelerde etkili olacak yağışlara dikkat çekildi.

İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nin (AKOM), İstanbul için yaptığı sağanak uyarılara, Meteoroloji’den yapılan açıklamalar da eklendi.

İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere 32 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi! Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye... Haberi Görüntüle

MARMARA'NIN DOĞUSUNDA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yapılan son değerlendirmelerde, kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği belirtildi.

Öte yandan Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olmasının beklendiği vurgulandı.

Yağışların, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in batısı, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve güneyi, Toroslar Mevkii ve Doğu Karadeniz'de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para? Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık... Haberi Görüntüle

ANİ SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI

Meteoroloji’den yapılan kuvvetli yağış uyarı şöyle:

“Marmara’nın doğusunda (İstanbul'un Anadolu yakası ve boğaz çevresi, Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Balıkesir’in güneydoğusu), Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde (Bolu ve Karabük çevreleri ile Zonguldak, Düzce, Bartın’ın iç kesimleri ve Kastamonu’nun güneyi), Isparta, Konya, Niğde, Kayseri ve Osmaniye çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batısı, Çankırı’nın kuzeybatısı, Eskişehir’in doğusu, Afyonkarahisar’ın Doğusu, Antalya’nın doğusunun iç kesimleri, Adana’nın kuzeyi, Kahramanmaraş'ın güneybatısı ve Nevşehir’in güneyinde, Doğu Karadeniz’in kıyı kesimi ile Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinde bugün beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading