Yandex Metrica

Sitede Ara

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para?

Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para?

ABD'li milyarder Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla markası ülkemizde ucuz versiyonuyla satışa sunuldu. Ön siparişlerin alınmaya başlandığı otomobilin satış fiyatı 1 milyon 352 bin TL seviyesinde. Vergilerin de eklenmesiyle başlangıç fiyatı 1 milyon 791 bin TL seviyesine çıkan aracın 2024 yılı MTV ödemesinin ne kadar olacağı merak ediliyor. Tesla Model Y 2024 MTV ne kadar? Ucuz Tesla yıllık vergisi kaç para? soruları Tesla Model Y almak isteyenler tarafından sıkça soruluyor.

Gündem

01.05.2024, 18:14

Tesla çok merak edilen ucuz otomobilini Türkiye'de satışa sundu. Motor gücünde yapılan değişiklikle birlikte Tesla Model Y yüzde 10'luk ÖTV dilimine girdi ve fiyatı oldukça düştü.  Ucuz Tesla Model Y'nin Türkiye pazarında satışı başladı. Ön siparişler alınmaya başlandı. Teslimatlar ise Haziran-Temmuz 2024 döneminde olması bekleniyor. 

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Afrika tozu gitti bakın yerine ne geliyor? Bu gece bekleniyor Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Afrika tozu gitti bakın yerine ne... Haberi Görüntüle

TESLA MODEL Y 2024 MTV FİYATI NE KADAR?

Elektrikli araç ÖTV oranı motor gücü vergisiz fiyatına göre belirleniyor. Tesla Model Y'nin motor gücünde yapılan değişiklikle araç yüzde 10'luk ÖTV dilimine girdi. Tesla Model Y 1 milyon 791 bin 451 liradan satışa sunuldu. Tesla Model Y'nin MTV oranının ne kadar olduğu merak ediliyor.  TOGG T10X'in 152 kW motor gücüne sahip tek motorlu versiyonu yılda 10,225 TL seviyesinde MTV ödemesine sahip. Tesla Model Y'nin de düşük motor güclü versiyonunun bu oranda bir MTV ödemesi bekleniyor. 

Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Duygulandıran anlar! O çocuğa ödül verileceği açıklandı Haberi Görüntüle

UCUZ TESLA YILLIK VERGİSİ NE KADAR?

Elektrikli araç MTV tutarı; aracın motor silindir hacmi, yaşı, piyasa değeri ve ilk tescil tarihi gibi kriterlere bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Bu açıdan bakıldığında ucuz Tesla Model Y'nin yıllık vergisinin TOGG T10X ile benzer seviyede olması bekleniyor. TOGG yıllık vergisi C-SUV modelinin 152 kW motor gücüne sahip tek motorlu versiyonu yılda 10,225 TL seviyesindedir. 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Seddar Yavuz hangi görevlerde bulundu? Kocaeli Valisi Seddar Yavuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Seddar Yavuz... Haberi Görüntüle

ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLERDE ÖTV VERGİ DİLİMİ

Motor gücü, 160’ı geçmeyen ve vergisiz fiyatı 1 milyon 450 bin ₺ fiyatını aşmayan araçlar %10’luk ÖTV diliminde yer alır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading