Yandex Metrica

Son dakika: İçki içerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür etmişlerdi! Gözaltına alındılar

Son dakika: İçki içerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür etmişlerdi! Gözaltına alındılar

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesinde içki içerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfürlü tezahüratta bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Canan Kaftancıoğlu'nun yakın arkadaşı ve CHP’li Meclis üyesinin oğlu Berkan Oral da bulunuyor.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta maçları kapsamında sahasında Ümraniyespor'u konuk eden Fenerbahçe'nin maçı öncesinde bir grup Fenerbahçe taraftarı skandal tezahüratta bulundu. 

Kadıköy'de bir araya gelen grup içki içerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfür içeren tezahüratlar yaptı. O tezahürata eşlik edenlerden biri de Canan Kaftancıoğlu'nun yakın arkadaşı ve CHP’li Meclis üyesinin oğlu Berkan Oral'dı.

İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte gerçek nedeni... İkinci kez ertelenmişti! Özgür Özel'in Filistin ziyareti neden ertelendi? İşte... Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı skandal tezahüratlarla ilgili harekete geçti. Başsavcı İsmail Uçar'ın talimatı üzerine, küfürlü tezahürat yapan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Savcılık, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne şüphelilerin tespit edilmesi için talimat verdi.

Kamera görüntülerinden tespit edilmesi çalışmaları sonucu iki kişinin kimlikleri tespit edildi.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri CHP Meclis üyesi Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral ve polis memuru olduğu belirtilen İ.C.'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading