Yandex Metrica

Son dakika: Galatasaray, Okan Buruk'u TFF'ye bildirdi

Son dakika: Galatasaray, Okan Buruk'u TFF'ye bildirdi

Son dakika haberleri... Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un sözleşmesindeki opsiyonu kullandı ve 1 yıl uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk ile 1 yıl daha yoluna devam edecek. 

Galatasaray'ın teknik adam Okan Buruk'la olan sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi. Sezonu şampiyon tamamlayan Buruk'un sözleşmesi 31 Mayıs 2024'e uzatıldı.

Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor' Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için... Haberi Görüntüle

İLK SEZONUNDA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da futbolcu olarak 7 Süper Lig, 1 Uefa Kupası ve 1 Uefa Süper Kupası kazanan Okan Buruk, sarı-kırmızılılar'ın teknik direktörü olarak geçirdiği ilk sezonda şampiyonluk ipini göğüsledi.

Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Haberi Görüntüle

HOCA OLARAK İKİ KUPA KAZANMIŞTI

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk, 2017-2018 yıllarında Akhisarspor'un başında finalde Fenerbaçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı kazanmıştı. Okan Buruk, 2019-2020 yılında ise Medipol Başakşehir ile Süper Lig şampiyonluğu başarısı elde etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading