Yandex Metrica

Son dakika: Eczaneye gidecekler dikkat! Ülke genelinde kapalı olacak

Son dakika: Eczaneye gidecekler dikkat! Ülke genelinde kapalı olacak

Eczacılar ülke genelinde iş bırakma kararı aldı. Eylem takvimini ilerleyen günlerde açıklayacak olan eczacılar, nöbetçi eczane sayısını arttırarak eczane hizmetlerini aksatmayacak.

Gündem

14.02.2024, 20:35

Eczacılar karlılık oranlarını belirleyen ilaç fiyat kararnamaesinde  yapılan düzenlemeyi yetersiz bulduğu için iş bırakmaya gitme kararı aldı.

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

İŞ BIRAKMA KARARI ALINDI

Cumhuriyet'ten Dilan Ayırkan'ın haberine göre, güncellemeyi yeterli bulmayan eczacılar, ülke genelinde iş bırakmaya karar verdi.

İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını... Haberi Görüntüle

NÖBETÇİ ECZANE SAYISI ARTTIRILACAK

Dilan Ayırkan'ın haberine göre, güncellemeyi yeterli bulmayan eczacılar, ülke genelinde iş bırakmaya karar verdi.
Türkiye’de yaklaşık 25 bin eczane bulunuyor. Eylem takvimini ilerleyen günlerde açıklayacak olan eczacılar, nöbetçi eczane sayısını arttırarak eczane hizmetlerini aksatmayacak.

Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar - Samandıra Metrosu saat kaçta açılacak? Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar... Haberi Görüntüle

KARARNAMENİN GÜNCELLENMESİ İSTENİYOR

İlaç fiyat kararnamesinin yeniden güncellenmesini isteyen İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Pınar Özcan, “Aksi takdirde eczacılar olarak ayakta kalamayacağız” dedi. Özcan, “Eczacıların kârını belirleyen TL baremi 13 yıl öncesine ait. 13 yıl önceki 10 TL, bugünkü 10 TL değil. Bizim kârımız her güncellemede eriyor. Her zamla bu kârın düşmesi, bizi kredi çekmeye itti. Meslektaşlarımız mesleklerini bırakıyor. İki eczaneden biri kapatma tehlikesi ile karşı karşıya. Güncelleme, enflasyon oranında yapılmadığı için bizi tatmin etmedi. Yaşayabilmek için bu eylem kararını almak durumunda kaldık” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading