Yandex Metrica

Son dakika: Diyarbakır'da patlama meydana geldi! Yaralılar var

Son dakika: Diyarbakır'da patlama meydana geldi! Yaralılar var

Son dakika: Diyarbakır'da 3. Sanayi Sitesinde patlama meydana geldi. Olay yerine, UMKE, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olduğu belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 19:02

Son dakika... Diyarbakır'da 3. Sanayi Sitesinde patlama meydana geldi. Olay yerine, UMKE, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olduğu belirtildi.

Olay sabah saat 09.00 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde bir iş yerinde meydana geldi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

15 KİŞİ YARALANDI

İşçilerin çalışması sırasında oksijen tüpü patladı. Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ... Haberi Görüntüle

5 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Vali Münir Karaloğlu, şu an hastanelere ulaşan 10 yaralının olduğunu belirterek, bunlardan 5'inin durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Karaloğlu, "Olaya itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ekipleri anında müdahale etti. Olay çok yönlü olarak soruşturuluyor. Patlama, sanayi tüpünden kaynaklı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading