Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın PCR testi negatif çıktı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın PCR testi negatif çıktı

Son dakika haberi... Prof. Dr. Serkan Topaloğlu: (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın) Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı.

Gündem

06.02.2024, 03:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktoru Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Topaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 Şubat tarihinde başta ses kısıklığı olmak üzere bazı semptomlar göstermesi üzerine yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını belirtti.

Omicron varyantına yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinde izolasyona geçtiğini ifade eden Topaloğlu, bu süreçte semptom takibi ve detaylı günlük muayeneleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

"ŞİKAYETLERİ VE SEMPTOMLARI TAMAMEN KAYBOLDU"

Topaloğlu, "Bunun dışında bu süre zarfında iki kez, gözden bir şey kaçmaması amacıyla kan tahlilleri yapıldı. Hamdolsun onlarda da herhangi bir sorun tespit etmedik. Aslına bakarsanız Sayın Cumhurbaşkanımızın son 2-3 gündür şikayetleri ve semptomları tamamen kayboldu. Hanımefendinin ise çok hafif düzeyde semptomları mevcut, basit bir üst solunum yolu enfeksiyonu şeklinde tablo devam etmekte" ifadelerini kullandı.

Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu detayına dikkat Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu... Haberi Görüntüle

"YARIN RUTİN PROGRAMINA DÖNECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Son iki günde yapılan testlerin sonuçlarının negatif olduğunu dile getiren Topaloğlu, "Son iki gündür yaptığımız PCR testleri negatif çıktı. Ben çok yakın bir zamanda hatta yarın Sayın Cumhurbaşkanımızın rutin programına döneceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi: Toplamda 286 saat uçtu Bayraktar TB3 30. uçuşunu da başarıyla gerçekleştirdi: Toplamda 286 saat... Haberi Görüntüle

"AŞININ KESİNLİKLE ÇOK ETKİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın COVID-19 sürecini rahat atlatmasında aşının etkili olduğunun altını çizen Topaloğlu, "Aşının kesinlikle çok etkili olduğunu düşünüyoruz. Pandeminin başından beri Cumhurbaşkanımızın aşı konusundaki duruşu çok netti. Ülkemizde ilk aşı olan kişilerden Sayın Cumhurbaşkanımız. Bu davranışıyla da bütün vatandaşlarımıza örnek oldu zaten. Hatırlatma dozu da dahil bütün aşıları tamdı Sayın Cumhurbaşkanımızın. Özellikle sürecin bu kadar sorunsuz ve rahat geçirilmesinde aşının çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum" dedi.

Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır mı? Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır... Haberi Görüntüle

"BU HASTALIĞA ÖZEL BİR PROGRAM YAPMADIK"

Erdoğan'a karantina sürecine özel bir beslenme ya da diyet programı uygulanmadığına değinen Topaloğlu, "Sayın Hanımefendi, Sayın Cumhurbaşkanımızın diyeti konusunda çok hassas. Kendisi normalde de sağlıklı bir diyet programını Cumhurbaşkanımıza uyguluyor. Bu hastalığa özel bir program yapmadık, bu diyete devam edildi. Ama enfeksiyon hastalıklarında tüm hastalarımıza önerdiğimiz gibi bol sıvı almasını Sayın Cumhurbaşkanımızdan da istedik" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading