Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV müjdesi

Son dakika gelişmesine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV'yi yüzde 1'e indiriyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Gündem

23.01.2024, 18:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

'KDV'DE İMZAYI ATTIK'

KDV oranlarında değişiklik yapacak imzayı attık, hayırlı olsun. Türkiye'nin enflasyonla mücadelesinde önemli bir dönüm noktası olacak toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dünya, emtia fiyatlarındaki yükselişin sancılarını yüksek enflasyon olarak yansımaktadır. Türkiye bu dalgalanmalardan etkilenmektedir. Açıkladığımız paketle kur dalgalanmasının önüne geçerek istikrara kavuşturduk. 

Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı! Telefonum çaldı ve  Irak Başbakanı gördü ve sordu: Kim bu? Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı!... Haberi Görüntüle

'KDV'Yİ YÜZDE 1'E İNDİRİYORUZ'

KDV Sistemini Sadeleştirme Programımız kapsamında temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV'yi yüzde 1'e indiriyoruz. Mal ve hizmetlere uygulanacak KDV oranlarının tespitine ilişkin kararda değişiklik yapılmasına dair kararın yürürlüğe koyulmasına karar verilmiştir. KDV'si yüzde 1'e inen ürünler, enflasyon sepetinde ciddi bir ağırlığa sahiptir.

Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kaç kişi atanacak, branş dağılımı Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne... Haberi Görüntüle

'FEDAKARLIK ŞART'

Ülkemiz ekonomisini yatırım, istihdam, üretim ihracat ve cari fazlayla büyütme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Pazartesi itibariyle gıda ürünlerinin tümünde yüzde 7’lik bir indirim görmek istiyoruz. Fedakarlık şart.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading