Yandex Metrica

Son dakika! BDDK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu

Son dakika! BDDK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu

Son dakika haberleri... BDDK, Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Heçer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:32

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlere karşı harekete geçti. 

BDDK, görsel ve yazılı medya üzerinden kur seyrindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

5 KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

BDDK kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Bankacılık Kanunu'nun "Bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz" hükmünü içeren 74. maddesine aykırılıktan Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında 162. madde kapsamında suç duyurusunda bulunuldu.

Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Haberi Görüntüle

'BU BİR ALIM FIRSATIDIR'

Hatırlanacağı gibi Eski Merkez Bankası Başkanı İYİ Partili Durmuş Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'ndan ardından yaptığı açıklamalarla birlikte dolardaki sert düşüşün ardından, "Bu bir alım fırsatıdır. Bence kaldığı yerden bu iş devam edecektir" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de 7 ülkenin büyükelçisiyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de 7 ülkenin büyükelçisiyle görüştü Haberi Görüntüle

'BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKLER'

Durmuş Yılmaz'ın bu açıklamalarına tepki yağarken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası'na zarar veren açıklamalar yapamazsınız. Merkez Bankası'nda geçmişte başkanlık yapmış olan zat, o suçu işlemiştir. Cezalarını çekecekler. Bunun bedelini ödeyecekler." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading