Yandex Metrica

Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik: Milli irade tecelli ediyor!

Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik: Milli irade tecelli ediyor!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçları ile ilgili açıklama yaptı. Ömer Çelik, "Kendi ellerindeki veriyi Türkiye'nin verisi gibi sunmaya çalışıyorlar. YSK'nın güvenilir mekanizmaları çerçevesinde oylarımızı kullandık. Ekranlardan hep birlikte görüyoruz. Milli irade tecelli etmeye başladı." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, "Açıklanan sonuçlar Cumhurbaşkanımıza yüksek teveccühü yine gözler önüne serdi. CHP ise kendi ellerindeki verileri bütün Türkiye'nin verisi gibi sunmaya çalışarak zihin bulandırmaya çalışıyor. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Suyu bulandırmasınlar" diyor. Öztrak bilmelidir ki, 14 Mayıs gecesi iki belediye başkanı ekrana defalarca çıkıp "Aramızda kalsın biz kazandık" demiş, suyu bulandırma faaliyeti CHP Genel Merkezi'nden yönetilmiştir." dedi. 

İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanma olabilir! İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte... Haberi Görüntüle

"14 MAYIS'TAN DERS ALDIKLARINI GÖSTERİYOR"

Ömer Çelik konuşmasına şöyle devam etti; Balkon konuşması gelenektir. CHP kendi verileri ile diğer verileri bulandırmaya çalışıyor. İki belediye başkanının açıklama yapmamış olması 14 Mayıs'tan ders aldıklarını gösteriyor. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun. YSK'nın güvenilir mekanizmaları ve Türkiye'nin demokrasi tecrübesi çerçevesinde oylarımızı kullandık. Milli irade tecelli ediyor. Biz son oy sayılıp da milli irade tam anlamıyla ortaya çıkana kadar "Oyumuz şudur" demeyeceğiz. 14 Mayıs gecesi suyu bulandıranlar da alelacele açıklama yapanlar da CHP'lilerdir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading