Yandex Metrica

Son dakika: 10 HDP'li vekilin dokunulmazlık dosyası TBMM'de

Son dakika: 10 HDP'li vekilin dokunulmazlık dosyası TBMM'de

Son dakika haberleri... HDP'li 10 milletvekiline ait 11 dokunulmazlık dosyası Meclis’e gönderildi. Fezlekeler Anayasa ve Adalet Karma Komisyonuna havale edildi.

Gündem

23.01.2024, 19:26

Terör ve teröristlere karşı tavır sergileyemeyen, teröristlerin cenazelerine katılan ve hatta teröristleri öven, koruyan, teröristlere kalkan olan açıklamalarda bulunan HDP'li vekiller hakkında soruşturma genişletildi.

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

ANAYASA ADALET KOMİSYONU'NA SEVK EDİLDİ

Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması için Meclis Başkanlığı'na gönderilen Cumhurbaşkanı fezlekeleri, Anayasa Adalet Karma Komisyonu'na sevk edildi.

Dosyalar arasında HDP İstanbul Milletvekili Dilşat Canbaz Kaya, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, HDP Batman Milletvekilleri Feleknas Uca ve Ayşe Acar Başaran, HDP Muş Milletvekilleri Şevin Coşkun, Mensur Işık, Nuran İmir ve Gülüstan Kılıç Koçyiğit ile HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun hakkında birer, HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ hakkında ise 2 dosya bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading