Yandex Metrica

Sığınmacıları adalara göndersek Yunanistan'ın işi biter! Bu sözler Atina basınını ürküttü

Sığınmacıları adalara göndersek Yunanistan'ın işi biter! Bu sözler Atina basınını ürküttü

Cihat Yaycı'nın sözleri Yunan basınında: 5 milyon sığınmacıyı kapıları açıp adalara göndersek Yunanistan'ın işi biter!

Gündem

18.03.2024, 18:23

Türkiye'nin Mavi Vatan doktrinini hazırlayan müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'nın 'adalar' sözleri Yunan basınını ürküttü.

Yunan basını, Yaycı'nın "Türk milletindeki yürek hiç kimsede yoktur. Motorlarla maça gidenler Yunanistan'a çıkarma yapsa zaten Yunanistan'ın işi biter. Bizi konuşturmasınlar; 5 milyon tane sığınmacıyı kapıları açıp adalara saldığımız zaman zaten olay biter" şeklindeki sözlerine yer verdi. 

Türker Akıncı'nın Youtube kanalında Yunan-ABD ittifakını değerlendirirken Amerikan ordusunun tatbikat kılıfı altında getirdiği binlerce zırhlı aracı hülle yoluyla Atina'ya hibe ettiğini söyleyen Yaycı, şu ifadeleri kullandı: 

MEB yeni müfredatta hangi değişiklikler var? Yeni müfredat ne zaman uygulanacak? MEB yeni müfredatta hangi değişiklikler var? Yeni müfredat ne zaman... Haberi Görüntüle

NATO ÜYELİĞİ ABD SALDIRISINDAN KORUYOR

"Yunan yetkililer bu hibeyle birlikte kara güçlerinin Türkiye'den daha güçlü olacağını söylüyor. 'Bu hibeden sonra kara kuvvetlerimiz Türklerden çok daha üstün bir vaziyete gelecektir' gibi laflar ettiler. Asla gelemezler. Taşıma suyla değirmen dönmez. Maça gidenlerle çıkarma yapsak zaten işleri biter."

"ABD NATO'nun doğu sınırını Yunanistan'a çekiyor. Atina'ya kara sularını artırma kararı verdirip Türkiye ile savaşa sokacaklar. Sonra da Türkiye'yi saldırgan olmakla suçlayacaklar. Ardından Türkiye'yi NATO'dan çıkarma süreci başlatacaklar."

"ABD, Suriye'de vurulan teröristler için başsağlığı mesajı yayınladı. Bunu görmek lazım. Bu mesajım NATO'culuk olarak görülmesin ama Türkiye'nin NATO'da olması TÜrkiye'yi hem ABD hem Rusya'dan aynı anda korumaktadır. Bunun önüne geçmek için Türkiye'yi NATO'dan çıkarmak istiyorlar."

Yaycı'nın görüntülerini paylaşan Pentapostagma ile Tourkikanea adlı haber siteleri, bu açıklamalara Yunan yetkililerin henüz cevap vermediğini belirterek, ABD'nin askeri araç hibesinin de Yaycı'nın belirttiği ölçekte olmadığını savundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading