Yandex Metrica

Ses kayıtlarını delil olarak gösterdi! CHP'yi karıştıracak itiraf: İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk!

Ses kayıtlarını delil olarak gösterdi! CHP'yi karıştıracak itiraf: İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk!

CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır, katıldığı bir canlı yayın programında CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında itiraflarda  bulundu. 

Gündem

09.04.2024, 10:44

CHP Muş Eski Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında CHP içinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. CHP'li Çakır, "Ekrem İmamoğlu'nun önderliğinde 2022 Kasım ayında Kemal beye kumpas kurduk. O dönem Kemal bey için sosyal medyada kazanamayacak algısı başlatıldı." dedi.

Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson ne yapmıştı, suçu neydi? Frank Tyson kimdir? ABD yeni George Floyd olayı! Frank Tyson... Haberi Görüntüle

VİCDANIM RAHAT DEĞİL: İMAMOĞLU İLE KUMPAS KURDUK

CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır, CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na 2022 yılının kasım ayında Ekrem İmamoğlu öncülüğünde kumpas kurduklarını ifade ederek, vicdanen rahat olmadığını ve bu nedenle Kılıçdaroğlu'ndan helallik istediğini ifade etti. Çakır "Ekrem İmamoğlu'nun önderliğinde 2022 Kasım ayında Kemal beye kumpas kurduk. O dönem Kemal bey için sosyal medyada kazanamayacak algısı başlatıldı." dedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli oldu Resmi Gazete'de yayımlandı: İliç için Meclis Araştırması Komisyonu üyeleri belli... Haberi Görüntüle

"İMAMOĞLU SEÇİMİ KAYBEDERSE YOL HARİTASI HAZIR"

Erkan Çakır, İmamoğlu'nun İBB seçimini kaybetmesi durumunda da yol haritasının hazır olduğunu söyledi. Çakır "İmamoğlu seçimi kaybederse partisi de, logosu da hazır. CHP'yi basamak olarak kullanıyor." dedi.

İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik İsrailli gazeteciden kan donduran sözler: Gazzelilerin kanından nehirler görmeliydik Haberi Görüntüle

"BENDE BİR SES KAYDI VAR BUNU ÇIKARTIRSAM İMAMOĞLU TEK BİR OY ALAMAZ"

CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır geçtiğimiz günde katıldığı canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak İmamoğlu'nun paranın gücüyle her şeyi yaptığını söyledi. Çakır, İmamoğlu'nun kendisinde bir ses kaydı olduğunu belirterek "Bende bir ses kaydı var ben bunu ortaya çıkartırsam İmamoğlu oy bile alamaz. Avukat Ahmet Çakar bey burada şunu söyleyeyim bendeki ses kaydı savcılık bir kayıt değil. İmamoğlu'nun dayısının ses kaydı. Ben onu paylaşırsam kişi haklarına ihlalden suç duyurusunda bulunurlar bana, ben bunu paylaşırsam dava açarlar." dedi. 

Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde temizliyor Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU YENİ BİR PARTİ KURMAK İSTİYOR 

CHP'li İBB Başkanı'nın çok tehlikeli biri olduğunu ifade eden Çakır, "ülke için tehlikelidir" diyerek İmamoğlu'nun yeni bir parti kurmak istediğini iddia ederek "partisi ve logosu bile hazır" dedi.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading