Yandex Metrica

Selçuk Tepeli'nin 'bardak' şovu pahalıya patladı! FOX TV'ye ağır ceza

RTÜK, Selçuk Tepeli'nin tarımın ve çiftçinin durumuna itiraz ederek yayında bardak fırlatması nedeniyle FOX TV'ye para cezası verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:20

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, geçtiğimiz günlerde ana haber bültenini sunarken çiftçilerle ilgili bir haberden sonra sinirlenip ekrana bardak fırlattı. Selçuk Tepeli'nin canlı yayında bardak fırlatması sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar, Selçuk Tepeli'nin 'şov' yaptığını ima etti. Yaşanan bu gelişmelerinden ardından RTÜK, FOX TV hakkında kararını verdi.

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

GEREKÇE AÇIKLANDI

FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin yayın sırasında kullandığı ifadeler ve bardağı kameraya doğru fırlatmasının, sunulan haberle bağdaşmayan bir tavır olduğuna karar verdi.

Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Alevler hızla büyüdü! Esenyurt’ta mobilya imalathanesinde yangın! Haberi Görüntüle

ÜST SINIRDAN İDARİ PARA CEZASI

Selçuk Tepeli'nin yayıncılık ilkelerini ihlal ettiğine hükmeden Kurul, FOX TV'ye üst sınırdan idari para cezası müeyyidesi uyguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading