Yandex Metrica

Sedat Peker paralel evrende kayboldu! Avukatı 6 gündür ulaşamıyor

Sedat Peker paralel evrende kayboldu! Avukatı 6 gündür ulaşamıyor

Türkiye'yi akıl almaz iddialarla suçlayıp üstüne bir de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu tehdit eden Sedat Peker'e ulaşılamıyor.

Gündem

26.02.2024, 11:52

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni uyuşturucu ticaretini organize etmekle suçlayıp İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Youtube üzerinden tehdit eden Sedat Peker kayıplara karıştı. 

Türkiye'den firar ettikten sonra soluğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde alan ve geçtiğimiz mart ayından beri bu ülkede ikamet eden organize suç örgütü lideri Peker'e şimdi avukatı bile ulaşamıyor. 

Siyasi mesajlar yayınlamaması ve Ankara'yı doğrudan hedef almaması yönünde BAE yetkilileri tarafından şimdiye dek defalarca kez uyarılan Peker, bunlara aldırmamış ve sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli iddialar dillendirmeye devam etmişti. 

Firari FETÖ üyeleriyle söylem birliği halinde hareket eden Sedat Peker, BAE güvenlik birimlerince daha sert bir şekilde uyarı almasının ardından mesajlarını bu kez ulak olarak kullandığı casusluk sanığı Erk Acarer üzerinden yaymaya çalışmıştı. Almanya'da konuşlu Acarer'in desteği de Peker'i kurtaramadı. 

Abu Dabi yönetimi, göz hapsinde tuttuğu Peker'e yönelik daha sert tedbirlere başvurdu. Geçtiğimiz günlerde Peker'in kaldığı konutun internetini kesen BAE güvenliği, Youtube fenomenliğine özenen mafya liderinin yakınlarıyla görüşmesini de kısıtladı. 

Dalton çetesi nedir? Can Dalton kimdir? Dalton çetesi nedir? Can Dalton kimdir? Haberi Görüntüle

HENÜZ YANIT ALAMADIM 

Sedat Peker'in avukat Ersan Barkın, müvekkiline 6 gündür ulaşamadığını söyledi. Dün akşam Tele1 televizyonunda Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programında açıklamalarda bulunan Barkın, şunları kaydetti: "Kendisine ulaşılamadığı haberinin kamuoyu gündemine gelmesinden bir gün önce devam eden bir davası ile ilgili kendisiyle iletişim kurmuştum. O günden bugüne kadar bir iletişim kuramadım. Sadece yakınındaki bir kimse aracılığıyla bir Whatsapp mesajıyla bir dosyaya dair bir iddianame talep edildi benden. Dolayısıyla beşinci, altıncı günü buldu benim kendisiyle iletişim kuramamamın üzerinden geçen. Bir kez bile görüşmedim. Dijital tecrit uygulandığı ifade edilen günden bir gün önce telefonla görüştüm. O günden bugüne benimle telefonla irtibat kurulmadığı gibi benim önceden iletişim kurduğum telefon numarasından da yanıt alamadım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading