Yandex Metrica

Satılık bebek ilanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Para hesabıma gelir, bebek adrese gider...

Satılık bebek ilanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Para hesabıma gelir, bebek adrese gider...

İnternet üzerinden bazı annelerin kendi öz evlatlarını satışa çıkardıkları öğrenildi. Satışa çıkarılan bebeklerden birisinin 40 günlük olduğu öğrenilirken, evlatlık alacak aileden 100 bin TL istenildi. 9 aylık hamile bir kadının ise doğmamış bebeğini 170 bin TL'ye satışa çıkarttı. 

Gündem

07.04.2024, 21:43

Türkiye'yi ayağa kaldıran akıl almaz bir olay yaşandı. Sözde bazı ebeveynler, yeni doğmuş, hatta anne karnındaki bebeklerini internet üzerinden yüz binlerce liraya satışa çıkarttıkları öğrenildi. 

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı... Haberi Görüntüle

''PARA HESABA GELİR, BEBEK ADRESE GİDER''

İnternet üzerinden bebeğinin satışını gerçekleşitren bir aile; ''Bende kız bebek var, 40 günlük. Ücret talebim var. Karşılayana evlatlık vermek istiyorum. 100 bin istiyorum. Para hesabıma gelir, bebek adrese gider.'' yer aldı.

Asgari ücrete Temmuz'da zam yok mu? Asgari ücret ara zam yapılmayacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam yok mu? Asgari ücret ara zam... Haberi Görüntüle

BEBEĞİ İÇİN 100 BİN TL İSTEDİ

Samsun'da yaşayan bir ebeveyin ise; ''100 bin lira istiyorum. 100 bin lira hesabıma gelir, ben de bebeği alır ayağınıza kadar gelirim. Ciddi şartımı karşılamayan birine numaramı vermiyorum'' dedi.

DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim değiştirdiler DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden Sezai Karakoç hazımsızlığı! Sessiz sedasız isim... Haberi Görüntüle

BÜTÜN İŞLEMLER TAMAMLANDI

Bir anne ise karnındaki bebeğini satmak istediğini belirterek telefon numarasını yerleştirdi ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadının Türkiye'de oturma izninin bulunmadığı bebeği verdikten sonra ise ülkesine döneceğini ifade etti. Ayrıca hamile kadın 170 bin TL'ye anlaştıklarını ve tüm işlemleri tamamladıklarını; ''Her şey halledildi. Sadece doğumdan sonra kimliği nasıl isterse aile kendi yapacak.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

3

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading