Yandex Metrica

'Prompter kullanmıyorum' diye böbürlenen Ali Babacan fena madara oldu

'Prompter kullanmıyorum' diye böbürlenen Ali Babacan fena madara oldu

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın, sokakta yaptığı konuşması sırasında prompter kullandığı görüntüler dikkatlerden kaçmadı. Ali Babacan'ın bu görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:34

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde ''HDP’yle diyaloğumuz var. Başka partilerin de diyaloğu olabilir. Diyalog ayrı, işbirliği ayrı konu. Altılı masada HDP yok.'' şeklinde yaptığı açıklamasıyla terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP ile diyalog halinde olduğunu açık bir şekilde itiraf ettikten sonra bu kez de prompter kullandığı görüntülerle dikkatleri üzerine çekti.

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

PROMTER KULLANDI

2023 seçimleri yaklaşırken şehir şehir dolaşan Ali Babacan, halka hitap ederken prompter kullandığı görüntüler dikkatlerden kaçmadı. Her fırsatta prompter kullanmadığını ifade ederek bununla övünen Ali Babacan, halka promterden okuyarak seslenirken sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.



''PROMTER KULLANMADAN SORULARI CEVAPLANDIRDIM''

Ali Babacan, 2021 yılında Habertürk'te katıldığı canlı yayın sonrasında sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda ''Prompter kullanmadan soruları cevapladığım bir yayını daha geride bıraktık.'' şeklinde ifadeler kullanmıştı. 

The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2 ne zaman çıkıyor? The Platform 2 nerede çıkacak, hangi platformda? The Platform 2... Haberi Görüntüle

ALİ BABACAN'LA DALGA GEÇTİLER

Sosyal medya kullanıcıları, Ali Babacan'ın bir yıl önce yaptığı paylaşımı hatırlatırken DEVA Partisi lideriyle dalga geçen tweetler atıp binlerce yorumda bulundu. 

İŞTE SOSYAL MEDYADA YAPILAN PAYLAŞIMLAR...



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading