Yandex Metrica

Polisler neden teröristin boğazını sıktı? İşte cevabı

Polisler neden teröristin boğazını sıktı? İşte cevabı

Taksim'de hain terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası kadın teröristin gözaltına alındığı anlarda polis tarafından neden boğazının sıkıldığı merak erdilmişti. Bunun nedeninin nefret eylemi değil, teröristin intiharını önlemek için yapılmış bir hamle olduğu ortaya çıktı.

Gündem

27.01.2024, 10:50

Taksim İstiklal Cddesi'nde PKK'lı terörist tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası kadın terörsitin gözaltına alındığı anlarda polis tarafından boğazının neden sıkıldığı merak konusu olmuştu.

Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek! Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş... Haberi Görüntüle

İNTİHAR İLACI YUTMASINI ENGELLEMEK İÇİN...

CNN Türk'e konuk olan Güvenlik uzmanı akademisyen Dr. Eray Güçlüer, daha önceden yakalanan bir teröristin intihar amacıyla ilaç yuttuğunu hatırlatarak, teröristin boğazının “intihar ilacı” yutmasını engellemek amaçlı olduğunu belirtirken, ayrıca diğer bir amacın da şifre dokümanlarını yutmasına mani olmak olduğunu ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading