Yandex Metrica

PKK terör örgütü Esed rejimi bayrağıyla kamufle olmaya çalışıyor

PKK terör örgütü Esed rejimi bayrağıyla kamufle olmaya çalışıyor

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki cephe hatlarından çekilen görüntülerde, terör örgütü PKK'nın Tel Rıfat ilçe merkezindeki en yüksek noktada Esad rejimi kullandığı görüldü.

Gündem

23.01.2024, 19:22

Terör örgütü PKK, Türkiye sınırına 18 kilometre mesafede bulunan Tel Rıfat'ı, Rus hava kuvvetlerinin desteği sayesinde Şubat 2016'da şiddetli çatışmaların ardından muhaliflerden almıştı.

Altı yıldır Tel Rıfat ve çevresini işgal eden PKK, Türkiye'nin askeri harekat gündeminin yoğunlaştığı zamanlarda Rusya'nın aracılığıyla rejimle yakınlaşma görüntüsü verdi.

Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle eleştirildi Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle... Haberi Görüntüle

MÜNBİÇ ÇEVRESİNE REJİM BAYRAĞI DİKİLDİ

Bu yakınlaşma görüntüsünün parçası olarak Münbiç ve sınır hattındaki bazı yerleşimler gibi Tel Rıfat'taki teröristler de rejim bayrağı kullanıyor. 

Fırat Kalkanı bölgesindeki cephe hattından alınan görüntülerde, Tel Rıfat merkezinin tam ortasındaki büyük anten kulesinde rejim bayrağının asıldığı tespit edildi. 

TERÖRİSTLER TESPİT EDİLDİ 

Alınan görüntülerde, cephe hattında tünellerle bağlanmış terörist siperleri ve gözetleme noktaları ile teröristler fark ediliyor.

Tel Rıfat'taki güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, teröristlerin ailelerinden en az yarısı, rejim kontrolündeki Halep kent merkezi, İran destekli unsurların elindeki Nubul Zehra, Halep merkezde örgütün işgalinde olan Şeyh Maksud mahallesine gitti.

Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç olacak? Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? KDV yüzde kaç... Haberi Görüntüle

PKK ZAMAN ZAMAN GÖSTERİLER DÜZENLİYOR

Teröristlerden bir kısmının ailesi de zaman zaman Birleşmiş Milletler yardımlarının ulaştığı Fefin Kampı'na yerleşti. Kampta örgüt destekçisi kitlesi ve sorumlu elemanları olan PKK, zaman zaman sivilleri ön plana çıkartarak destekçileriyle gösteriler düzenliyor. 

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23... Haberi Görüntüle

FEFİN TEL RIFAT'IN 20 KİLOMETRE GÜNEYDOĞUSUNDA BULUNUYOR

Fefin Kampı, Tel Rıfat ilçe merkezinin 20 kilometre güneydoğusunda yer alıyor.

Rusya ve YPG/PKK saldırıları nedeniyle 2016'da Tel Rıfat'tan 250 bin sivil kaçarak Türkiye sınırı hattı yakınlarına sığınmıştı. Tel Rıfatlılar 6 yıldır evlerine dönme umudu taşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading