Yandex Metrica

PKK kanalında skandal! Türkiye'ye 'işgalci' deyip Kılıçdaroğlu'na oy istediler!

Terör örgütü PKK'nın propaganda kanalında HDP destekli Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy çağrısı yapıldı. O sırada ekranda Türkiye Cumhuriyeti için "İşgalci" ifadeleri ile altyazı akıyordu.

Gündem

23.01.2024, 20:56

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden Cumhur İttifakı sandıktan büyük bir zaferle çıkarken, yüzde 49,52 oy alan Recep Tayyip Erdoğan en yakın rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na 2 milyon 600 binden fazla fark atarak en yüksek oyu aldı.

Herhangi bir aday 50 + 1 oyu alamadığı için seçimler 28 Mayıs'taki ikinci tura kalırken ilk turda Kılıçdaroğlu'na destek veren HDP ve PKK ikinci tur için yeniden sahalara indi. 

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

KANDİL HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan, sığındığı mağaradan yayınladığı videoda, 14 Mayıs seçimleri üzerinden ittifak kurdukları Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. "Muhalefet çok fazla sonuç alır gibi gözüküyordu ama tam tersine hayal kırıklığı ortaya çıktı" diyen terörist başı, "Muhalefet sağlam duramadı. Millet İttifakı'nda bir hayal kırıklığı biraz ortaya çıktı." ifadelerini kullandı. İkinci turda da iş birliğinin süreceğini vurgulayan Kalkan, "Kürtler özgürlük için bedeli vermeyi ve mücadeleyi sürdürecek" dedi.

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE "İŞGALCİ" DEYİP KILIÇDAROĞLU'NA OY İSTEDİLER

İlk turda HDP ve PKK desteğine rağmen aldığı oy oranıyla Kandil'de hayal kırıklığı yaratan CHP lideri için PKK medyası da harekete geçti. Örgütün kanalında yapılan reklamlarda Kılıçdaroğlu'na oy verilmesi için çağrı yapıldı.

Kanalda reklamın yayınlandığı sırada yer alan altyazıda, Türkiye Cumhuriyeti'nden 'işgalci' olarak bahsedildiği de görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading