Yandex Metrica

Pitbull vahşetinde Asiye Ateş’in acılı ailesine ahlaksız teklif

Pitbull vahşetinde Asiye Ateş’in acılı ailesine ahlaksız teklif

Gaziantep'te 2 pitbull köpeğin saldırısına uğrayan ve ölümden dönen 4 yaşındaki Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, siteden çıkarılmakla tehdit edildiklerini ve davacı olmamaları için para teklif edildiğini söyledi.

Gündem

09.02.2024, 15:11

Geçtiğimi günlkerde Gaziantep'te pitbull vahşeti yaşanmıştı. Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan çocuk ölümden dönmüştü. Yaşanan vahşetin ardından 6 şüpheliden Zeynep Can, Zeliha Can ve Mustafa Yiğit, “nitelikli kasten yaralama” suçundan tutuklandı. Süheyla Kurçak ve Mustafa Elibol, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sitenin güvenlik görevlisi A.Ç ise savcılıktan serbest kaldı. Tarım İl Müdürlüğü, tutuklanan ve adli kontrolle serbest kalan 5 şüpheliye 30’ar bin lira para cezası kesti.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kritik toplantı: Yeni anayasa vurgusu Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kritik toplantı: Yeni anayasa vurgusu Haberi Görüntüle

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Gaziantep’te site görevlisi olarak çalıştığı binanın sakinlerine ait pitbull cinsi köpeklerin saldırdığı 4 yaşındaki Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, kızının ağır bir ameliyat geçirdiğini ve ölümden döndüğünü söyledi.

Öğretmen Temmuz zammı 2024 | 5/3-1/4-1/4-9/2-8/3-8/1-7/3-6/1 dereceye göre Nisan enflasyon öğretmen maaş zammı ne kadar? Öğretmen Temmuz zammı 2024 | 5/3-1/4-1/4-9/2-8/3-8/1-7/3-6/1 dereceye göre Nisan enflasyon... Haberi Görüntüle

AHLAKSIZ TEKLİF

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; ''Doktorlar kritik süreçte olduğumuzu söyledi. Bu köpekleri sokakta gezdirmek yasak. Onlar yasağı çiğnediler. Bizim hayatımızı kararttılar. En yüksek cezaya çarptırılmasını istiyorum.'' diyen acılı baba şu ifadeleri kullandı; ''Davacı olmamamız için bize para teklif ettiler. Aksi durumda binadan çıkarılmakla tehdit edilldik.'' Ayrıca köpek sahiplerinin tehdit yanında para teklifinde bulunduğu da kaydedildi.

Öte yandan pitbull saldırısına uğrayan küçük Asiye'den ilk fotoğraf...

Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi döndü? Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi... Haberi Görüntüle

'HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR'

Asiye Ateş'in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Beyhan Tahmazoğlu, pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan küçük Asiye'nin sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Geldiğinde şuuru kapalıydı. Ense kısmına kadar uzanan ısırıklar mevcuttu. Dolaysıyla oralarda, kulak zarı çevresinde ciddi harabiyetler vardı. Tedavisi devam ediyor. Yara bakımları yapılıyor. En çok endişelendiren şey 4-5 gün sonra çıkması beklenen enfeksiyonlar... Ciddi şekilde önlem alıyoruz. Baş ve sağ kulak bölgesinde ciddi manada kemik kırıkları ve darbeler mevcut. Hayati tehlikesi devam ediyor. Saçında doku kayıpları var. Deri ve kemik doku kayıpları var. Ama şu an önceliği hastanın hayati tehlikesi... (Yüz felci olma ihtimali) Sağ tarafında yüzünde hasar kalıcı olabilir. (Ne zaman taburcu olur?) 10 günlük süreç çok önemli. 10 gün sonrasında rahatça konuşabiliriz.

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

KÖPEKLERİ SAHİPLENEN OLMADI

Tutuklanan şüpheliler sorgulamada, köpeklerin kendilerine ait olmadığını iddia etti. Tutuklulardan Mustafa Yiğit, pitbull köpekleri yavruyken sahiplendiğini belirterek, "Bu köpekleri daha sonra Zeliha ve Zeynep Can kardeşler sahiplenmek istedi, onlara verdim. Köpeklerin sorumluluğu bana ait değil. Olay nasıl oldu bilmiyorum" dedi.

Zeynep Can köpeklerin kendilerine ait olmadığını belirterek, "Köpekler sitedeydi, herkes ilgileniyordu. Ben de ara sıra bakardım. Köpekler şahsi köpeklerim değil. Zaman zaman bakıp, besliyordum. Olay günü sitede değildim, nasıl olduğunu görmedim" diye konuştu.

Zeliha Can da köpeklerle ilgisi olmadığını söyleyerek, suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti ise tanık ifadeleri ve elde edilen deliller doğrultusunda köpeklerin sahibi olduğu belirlenen 3 şüpheliyi 'kasten yaralamaya sebep olma' suçlamasıyla tutukladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading