Yandex Metrica

Partide adam kalmayacak! İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor! Bir grup daha partiden ayrıldı!

Partide adam kalmayacak! İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor! Bir grup daha partiden ayrıldı!

Meral Akşener'in Yedili Masa'ya dönmesinden sonra İYİ Parti'de bir istifa dalgası yaşanıyor. Seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti bu defa Manisa'da kan kaybına uğradı. İYİ Parti Alaşehir Teşkilatında aralarında belediye meclis üyesinin de bulunduğu bir grup partiden istifa ederek bağımsız kalma kararı aldı.

Gündem

23.01.2024, 20:49

Seçime sayılı günler kala İYİ Parti'de parti içi huzursuzluklar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Aralarında Alaşehir Belediye Meclis üyesi Aynur Dağ'ın da bulunduğu İYİ Parti'den 22 kişi topluca istifa etti.

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

"DOĞRU YOL YANLIŞ İNSANLARLA YÜRÜNMEZ"

Belediye meclis üyesi Aynur Dağ istifa eden arkadaşları ile birlikte yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Mensubu olduğumuz Alaşehir İYİ Parti üyeliğinden arkadaşlarımızla birlikte istifa etme kararı aldık. Bundan sonraki siyasi hayatımızı bağımsız olarak yürüyeceğiz. Ben Aynur Dağ olarak siyasi hayatımı bağımsız olarak sürdüreceğim. Aldığımız karar gereğince Millet ittifakına desteğimiz devam edecek. Doğru yola yanlış insanlarla yürünmez. Alaşehir ve Türk milletine hayırlı olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading