Yandex Metrica

Pala Fuat öldü mü, vefat mı etti? Fuat Özgür kimdir? Pala Fuat kimdir, nereli, kaç yaşında?

Pala Fuat öldü mü, vefat mı etti? Fuat Özgür kimdir? Pala Fuat kimdir, nereli, kaç yaşında?

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ''Pala Fuat'' lakabı ile tanınan Fuat Özgür'ün hayranları ve sevenlerine acı haber verildi. Aydın Kuşadası'nda, ''Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz'' sözleri ile tanınan Pala Fuat'ın sevenleri ve Kuşadası sakinleri ''Pala Fuat'' lakabı ile tanınan Fuat Özgür'ün vefat edip etmediğini araştırmaya başladı. Peki Pala Fuat öldü mü, vefat mı etti? Fuat Özgür kimdir? Pala Fuat nereli, kaç yaşında?  

Gündem

10.04.2024, 02:54

Aydın'ın Kuşadası ilçesinin Gökçealan Mahallesi'nde doğup büyüyen ve askerden sonra toprak ile adeta bütünleşen Pala Fuat lakaplı Fuat Özgür 80 yaşında hayatını kaybetti.

Pala Fuat lakaplı Fuat Özgür'ün ölüm haberini Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Başkanı Bahattin Sürücü duyurdu.

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

PALA FUAT LAKAPLI FUAT ÖZGÜR KİMDİR?

Kuşadası’na yarım saat uzaklıktaki Gökçealan köyünde doğan Fuat Özgür, çocukluğu koyunların başına çoban olarak geçmiş. Askerden geldikten sonra köyüne dönmüş. O dönemlerde köyle Kuşadası arasında yol olmadığından, develerle patika yoldan yük çekmiş. Karşılığını alamayınca işi bırakarak kendi köyüne geri dönmüş. Kendi çabalarıyla, dişiyle tırnağıyla çalışarak kendi toprağını işlemeye başlamış. Fasulye, biber, patlıcan, bamya, domates, karpuz gibi ürünler yetiştirerek, bunları Kuşadası pazarlarında satmış. Pazarın ilginç karakteri olan Pala Fuat ayağında körüklü çizmesi, başında yağlığı eksik olmazdı. Pala Fuat toprağa olan sevgisini, 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz. Toprak benim için canlıdır.' sözleri ile Aydın Kuşadası'nda sembol isim haline gelmiştir.

6 kişi ölmüş 99 kişi yaralanmıştı! İstiklal Caddesi bombalı saldırı davasında karar belli oldu! 6 kişi ölmüş 99 kişi yaralanmıştı! İstiklal Caddesi bombalı saldırı... Haberi Görüntüle

PALA FUAT (FUAT ÖZGÜR) ÖLDÜ MÜ VEFAT MI ETTİ?

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ''Pala Fuat'' lakabı ile tanınan Fuat Özgür'ün hayranları ve sevenlerine acı haber verildi. Aydın Kuşadası'nda, ''Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz'' sözleri ile tanınan Pala Fuat'ın sevenleri ve Kuşadası sakinleri ''Pala Fuat'' lakabı ile tanınan Fuat Özgür'ün 80 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading