Yandex Metrica

Sitede Ara

Özgürlükçü geçinen Nevşin Mengü Tunus'taki darbeyi destekledi

Özgürlükçü geçinen Nevşin Mengü Tunus'taki darbeyi destekledi

Kendisini bağımsız, entelektüel ve çağdaş gazeteci olarak tanımlayan Nevşin Mengü, Tunus'taki halk iradesini yok sayan darbe girişimini destekledi.

Gündem

23.01.2024, 17:42

Birleşik Arap Emirlikleri ve Fransa'nın finansörlüğünde çok önceden planlanan ve dün gece saatlerinde gerçekleştirilen Tunus'taki darbe girişimi Türkiye'de en üst fondan sert bir şekilde eleştirildi. Ancak ülke içindeki darbe sevdalıları, Tunus'ta halk iradesine gölge düşüren girişimi desteklemekten geri kalmadı. 

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

'KUTLAMA' VURGUSU

Nevşin Mengü sosyal medya hesabından darbe girişimi hakkında bir paylaşım yaptı. Meşru hükümeti 'İslamcı hükümet' şeklinde özellikle vurgulayarak siyasi faaliyetlerin askıya alınmasına sevindiğini gizlemedi. 

Mengü, söz konusu paylaşımında "Tunus'ta İslamcı En Nahda hükümeti Cumhurbaşkanı tarafından feshedildi. Fesih kararı sonrası kutlamak için sokaklara dökülenler oldu. Dün geceki kutlamanın sembol fotoğraflarından biri" ifadelerini kullandı.

Kariye Camii 79 yıl sonra tekrardan ibadete açılıyor: Açılış Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek Kariye Camii 79 yıl sonra tekrardan ibadete açılıyor: Açılış Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

TWİTTER'DAN MENGÜ'YE TEPKİ BOMBARDIMANI 

Mengü'nün 'sembol kare' diyerek paylaştığı fotoğrafın ardından Twitter kullanıcıları darbe özlemi içindeki Mengü'yü tepki yağmuruna tuttu.

Çok sayıda Twitter kullanıcısı Mengü'ye postal fotoğraflarıyla yanıt verdi. Kullanıcılar, "Darbe dahi diyemeyen üstün demokrat Nevşin' ve "Nevşinciğim , bakıyorumda bir zil takıp oynamadığın kalmış." diyerek tepkilerini gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading