Yandex Metrica

Oy kullanacaklar dikkat: Yarın son gün! Mutlaka kontrol edin

Oy kullanacaklar dikkat: Yarın son gün! Mutlaka kontrol edin

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için az bir süre kaldı. Her seçim öncesi yapıldığı gibi güncellenmek üzere seçmen listeleri askıya çıktı. 20 Mart'ta askıya çıkan listelerin askıdan inmesi için yarın son gün.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle güncellenmek üzere askıya çıkarılan seçmen listeleri için yarın son gün. 

Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini Meclis'e getiriyor! Başıboş sokak köpeği terörü son buluyor! 3 bakanlık yasa teklifini... Haberi Görüntüle

İTİRAZ SÜRESİ DE BİTECEK 

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'taki seçimlere ilişkin takvimine göre, güncellenmek üzere 20 Mart'ta ilçe seçim kurullarınca askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri yarın askından inmiş olacak. Aynı zamanda bu listelere  ilişkin itiraz süresi de yarın dolmuş olacak. 

Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Haberi Görüntüle

SEYYAR SANDIK BAŞVURU SÜRESİ DE DOLUYOR 

Öte yandan hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için yapılacak başvuruların süresi de yarın bitmiş olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading