Yandex Metrica

Orman Haftası ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Orman Haftası'nda hangi etkinlikler olur, neler yapılmalı?

Orman Haftası ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Orman Haftası'nda hangi etkinlikler olur, neler yapılmalı?

Özellikle sosyal medyada bulunan kullanıcıların merak ettiği Orman Haftası'nın tarihi arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Her yıl mart ayında gerçekleştirilen Orman Haftası, aynı zamanda "ağaç bayramı" olarak da bilinir ve bu dönemde çocuklara ağaçların ve ormanların önemi hakkında bilgi verilerek farkındalıklar oluşturma amaçlanır. Peki, Orman Haftası ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Orman Haftası'nda hangi etkinlikler olur, neler yapılmalı?

Gündem

01.04.2024, 02:55

2024 Orman Haftası için tarih araştırmaları başladı. Türkiye'de her yıl Orman Haftası kutlanırken, bu özel dönemde çocuklara ormanların önemi ve ekonomiye katkıları anlatılarak farkındalık oluşturulmaya çalışılır. Peki, Orman Haftası ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Orman Haftası'nda hangi etkinlikler olur, neler yapılmalı?

Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye çıktı, ne oldu? Nihal Candan hapisten mi çıktı, neden? Nihal Candan cezaevinden niye... Haberi Görüntüle

ORMAN HAFTASI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE OLACAK 2024?

Türkiye'de Orman Haftası, okullarda 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan özel bir haftadır. Bu kutlamaların temelinde ise 1973 yılından bu yana 21 Mart'ın "Dünya Ormancılık Günü" olarak kabul edilmesi ve bu günün içinde bulunduğu haftanın da "Orman Haftası" olarak anılması gelmektedir.

Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Haberi Görüntüle

ORMAN HAFTASI'NDA HANGİ ETKİNLİKLER OLUR, NELER YAPILMALI?

Orman Haftası aynı zamanda "Ağaç Bayramı" olarak da bilinir ve temel amacı çocuklara ormanların önemini öğretmektir. Bu özel hafta boyunca fidan dikimi etkinlikleri düzenlenir ve çocuklara ağaçların ve ormanların doğa ile ekonomiye katkıları anlatılır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading