Yandex Metrica

Ordu'da otomobil çalan 3 çocuk İstanbul'da yakalandı

Ordu'da otomobil çalan 3 çocuk İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberleri... Ordu’da girdikleri oto galeriden otomobil çalan ve en son İstanbul'da oldukları tespit edilen 3 çocuk yakalandı.

Gündem

02.04.2024, 02:22

Küçük çocukların akıl almaz hırsızlığı duyanlara 'pes' dedirtti. Ordu'da, yaşları 15, 13 ve 12 olan 3 çocuk, 28 Kasım'da galeriden otomobil çalarak kaçtı. Çalıntı otomobille 900 kilometre yol yapan çocuklar, bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük rezillik! İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük... Haberi Görüntüle

900 KİLOMETRE YOL YAPTILAR

Ordu'da bir oto galeriye giren C.U., E.K. ve A.K. isimli çocuklar, dükkandaki kısa süreli arayışlarının ardından buldukları kontak anahtarı ile araba çaldı. Rahat tavırlar sergileyerek direksiyona geçen çocuklar, manuel vites araçla 900 kilometre uzaklıktaki İstanbul'un Esenyurt ilçesine geldi. Aralarından birinin daha önce de hırsızlıktan kaydı olduğu ve çocukların olaydan önce 5 oto galeriden daha araba çaldığı öğrenildi. 

Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? Korhan Berzeg öldü mü? Kemikler Korhan Berzeg'e mi ait? Haberi Görüntüle

3 ÇOCUK YAKALANDI

Polis, plakasından en son İstanbul'da olduğu tespit edilen otomobildeki 3 çocuğu yakaladı.15 yaşındaki çocuğun 8 suç kaydı, 12 yaşındaki çocuğun 21 suç kaydı, 13 yaşındaki çocuğun ise 68 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading