Yandex Metrica

Operasyon sinyali: Yeni adımların hazırlığı içindeyiz

Operasyon sinyali: Yeni adımların hazırlığı içindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'daki açılış töreninde yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadeler kullandı. Şuşa'nın Ermenistan işgalinden kurtarılmasını örnek veren Erdoğan, ''yeni hazırlıklar içindeyiz.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 17:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'daki açılış töreninde dikkat çekici mesajlar verdi. Açıklamalar yeni operasyon sinyali olarak yorumlandı.

"YENİ ADIMLARIN HAZIRLIĞI İÇİNDEYİZ"

'Sınırların güvenlik altına alınarak tuzağın bertaraf edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, ''Senaryoları hamdolsun boşa çıkardık. Aynı çarpık durumu Libya'dan Karabağ'a her konuda yaşadık.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılan Şuşa'ya yapıln ziyareti hatırlattı, yeni operasyonun sinyalini verdi: 

''İşte geçtiğimiz günlerde Şuşa'ya giderek kardeşlerimizin kurtuluş sevincine ortak olduk. Başka yerlerde yeni adımların hazırlığı içindeyiz.'' 

''DIŞARDA GÜVENLİK KUŞAĞI OLUŞTURULMAZSA...''

Türkiye'nin sınırlarının dışındaki güvenlik kuşağına vurgu yapan Erdoğan, "Eğer Türkiye, dışarda böylesine güçlü bir güvenlik kuşağı oluşturamazsa vatan toprakları içinde bize ne huzur verirler ne refah yaşatırlar." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı'nın yeni operasyon sinyali olarak yorumlanan açıklaması sonrası hedefin neresi olduğu merak konusu... 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading