Yandex Metrica

Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son durum ne?

Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son durum ne?

2024 Survivor All Star'da TV8 ekranlarında olan son bölümde, oyun alanında bulunmayan Ogeday Girişken'in son durumu hakkında merak edilen bilgiler devam ediyor. Bu akşamki yeni bölümde Mavi takım için düzenlenen Acil Durum Konseyi'nde diğer yarışmacıların Ogeday hakkında yaptığı konuşmalar, Ogeday'ın yarışmadan çıkıp çıkmadığı sorusunu akıllara getirdi. Peki, Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son durum ne?

Gündem

09.04.2024, 15:04

Survivor All Star 2024'te Mavi takımında mücadele eden Ogeday Girişken, ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almadı. Son bölümün ardından bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, Mavi takım için düzenlenen acil durum konseyinden kesitler yer aldı. Bu kesitlerde, Yasin ve Furkan'ın sözleri dikkat çekiciydi ve izleyicilerin Ogeday'ın Survivor'dan ayrılıp ayrılmadığı ya da yarışmayı bırakıp bırakmadığı sorularını akıllara getirdi. Peki, Ogeday Survivor'dan ayrıldı mı? Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı, son durum ne?

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu Haberi Görüntüle

SURVİVOR OGEDAY YARIŞMAYI BIRAKTI MI, SON DURUM NE?

Survivor All Star'da yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Mavi takım için acil durum konseyinin düzenlendiği görülüyor. Konseyde ilk söz hakkını alan Yasin Obuz, Üst eşofmanını giydi ve sonrasında ayakkabılarını bağlamaya başladı. "Napıyorsun sen dedim? Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma" ifadelerini kullanarak dikkat çekti. Ardından söz hakkını alan Furkan ise, "Ogeday'a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için" açıklaması ile merak uyandırdı. Bu durumlar sonucunda Ogeday'ın Survivor'u bırakıp bırakmadığı merak konusu haline geldi. Detaylar, yeni bölümde ekrana gelecek ve belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading