Yandex Metrica

ODA TV'nin Binali Yıldırım'ın 'Kılıçdaroğlu'na oy istediği yalanı' elinde patladı! İşte videonun tam hali

Montajcı medyanın 'Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi' başlığı ile servis ettiği videonun tam hali gün yüzüne çıktı. Videoları kırpmak, montajlamak konusunda uzmanlaşan CHP'nin tetikçi medyası Binali Yıldırım üzerinden servis ettiği videonun yarısından kesildiği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Menemen ilçesindeki programı kapsamında Asarlık Mahallesi'ni ziyaret eden Yıldırım, Türkan İde'nin belediye taziye evindeki taziyesine katıldı, yakınlarına başsağlığı diledi. Yıldırım, Turgut Özal Bulvarı'nda bir süre yürüyerek mahalleli ve esnafı selamladı. CHP'ye yakın montajcı haber ajansları "2. tura kalan seçimlerle ilgili konuşan Binali Yıldırım yanlışlıkla Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi" diyerek okuyucularına servis ettiği videonun tam hali gün yüzüne çıktı. 

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

İŞTE BİNALİ YILDIRIM'IN KONUŞMASI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Ülkemiz üzerinde bir oyun oynanıyor. PKK bölücü terör örgütünün Kürtler diye bir derdi yok. Ancak Türklerin de, Kürtlerin de PKK gibi bir sorunu var. İşimiz bunları, bu terör örgütünü aramızdan çıkarıp atmaktır." dedi.

İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme İYİ Parti'de olağanüstü kurultay öncesi yeni gelişme Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A REKOR OY İSTİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta rekor oyla seçilmesini isteyen Yıldırım, "Ülkemiz üzerinde bir oyun oynanıyor. PKK bölücü terör örgütünün Kürtler diye bir derdi yok. Ancak Türklerin de, Kürtlerin de PKK gibi bir sorunu var. İşimiz bunları, bu terör örgütünü aramızdan çıkarıp atmaktır." ifadelerini kullandı.

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'Yİ BÖLDÜRMEYİZ"

Binali Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu'da yapılan çalışmaları anlatarak, "Nereden nereye geldik. Yolları böldük, hayatları birleştirdik, milleti birleştirdik, yolları böldük, gönülleri birleştirdik ama bir şeye çok dikkat ettik. Dedik ki yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz. Kürt'ü Türk'e, Türk'ü Kürt'e kardeş olarak Cenab-ı Hak bizi yaratmış. Bizi birbirimize bağlayan değerlerimiz bellidir. Cenab-ı Hak hepimizi o yarattı. Kitabımız bir, Allah'ımız bir, Peygamberimiz bir. O halde bize ayrılık olmaz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading