Yandex Metrica

DOLAR

32.59

%0.34 expand_less

EURO

35.05

%0.22 expand_less

ALTIN

2459.70

%1.01 expand_less

BIST

9834.55

%1.21 expand_less

BTC ($)

64370.03

%-0.6 expand_more

O avukat acı gerçeği açıkladı: PKK sahillerde ekonomik gücü ele geçirdi

O avukat acı gerçeği açıkladı: PKK sahillerde ekonomik gücü ele geçirdi

Terör örgütü destekli bir şirkete üst üste 15 kez ihale veren CHP'li Kuşadası Belediyesi, sahillerdeki PKK varlığını bir kez daha gündeme taşıdı. Yazar Ergün Poyraz'ın hastanelik edildiği saldırıyı yorumlayan Avukat Ayşenaz Çimen, turistik bölgelerdeki büyük tehdide dikkat çekti.

Gündem

01.04.2024, 14:01

Türkiye'de FETÖ tehdidinin carî olduğuna ilişkin geçmişte yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Avukat Ayşenaz Çimen, yazar Ergün Poyraz'ın Kuşadası'nda saldırıya uğramasını yorumlarken çarpıcı ifadeler kullandı. 

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nin PKK destekçisi bir şirketle ilişkisine dikkat çektiğinden ötürü Ergün Poyraz'ın saldırıya uğradığını belirten Çimen, terör örgütü PKK'ya destek veren grupların özellikle sahil kesimlerinde çok güçlü hale geldiğini dile getirdi. 

"Sahil kesimlerindeki ekonomik güç, PKK'ya destek veren grupların elinde. Bu konuyu daha önceden de dile getirmiştim. Özellikle Aydın, Muğla, Bodrum, Milas, Didim, Kuşadası, Ölüdeniz, Fethiye, Antalya, Mersin, Tarsus ve birçok yer..." şeklinde ifadeler kullanan Avukat Çimen, devletin 2015-2016 yıllarındaki meskûn mahal operasyonları sonrası PKK yanlısı kesimlerin sahillere akın ettiğine dikkat çekti. 

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

TURİSTLERE DE YALAN SÖYLÜYORLAR

"Bu bölgelere gelerek hem gayrimenkuller hem de turizm tesisleriyle büyük bir güç elde ettiler" diyen Çimen, PKK yanlısı bu kesimlerin turizm bölgelerindeki yabancılara da Türkiye aleyhine propaganda yaptığını söyledi. 



Avukat Ayşenaz Çimen, sahil kesimlerine giden PKK yanlılarının "Devlet bizim doğu ve güneydoğuda evlerimizi yıktı. İşsiz güçsüz evsiz kaldık. Bu yüzden buraya göç ettik" diyerek karapropaganda yaptığını belirtti ve bu durumun sözkonusu bölgelerde giderek 'iç güvenlik meselesi' haline dönüştüğünü kaydetti. 

Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı! Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk... Haberi Görüntüle

FETÖ TEHLİKESİNE DİKKAT ÇEKMİŞTİ 

Avukat Çimen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkiye'de özellikle yargıda hâlâ aktif olduğunu belirterek geçtiğimiz yıldan beri önemli uyarılarda bulunuyor. Çimen'in geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabındaki şu paylaşımı tartışmalara yol açmıştı: "Adliyelerde FETÖ'nün kripto yapılanmasını koruyan ciddi bir yargı ağı var. Yargı bugün bir kez daha işgal altında olduğunu biz hukukçulara gösterdi. FETÖ yargı üzerinde Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef almış vaziyette."

Son dakika... Tokat'ta deprem! Çevre illerde de hissedildi Son dakika... Tokat'ta deprem! Çevre illerde de hissedildi Haberi Görüntüle

KUŞADASI'NDAKİ PKK'LILAR SALDIRDI

Yazar Ergün Poyraz, CHP'li Ömer Günel yönetimindeki Kuşadası Belediyesi'ne bir mektup göndererek "Son 17 ihalenin 15'i Turan Bağı'nın sahibi olduğu ZBT ve Maray adlı şirketlere verilmiş. Bu firmalar terör örgütü PKK ile bağlantılı. Üstelik belediye bu şirketten 750 bin ton mıcır taş almış. Bu rakam Kuşadası için çok büyük bir alım" ifadelerini kullanmıştı. Bu mektup ne hikmetse dakikalar içerisinde ZBT şirketinin sahiplerine gönderilmiş, onlar da Ergün Poyraz'ı tartaklayıp arabayla üzerinden geçerek komalık hale getirmişti. Olay sonrası 6 zanlı gözaltına alınırken Poyraz'ın tedavisi sürüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading