Yandex Metrica

Numan Kurtulmuş'tan seçim açıklaması: Tarih öne alınabilir

Numan Kurtulmuş'tan seçim açıklaması: Tarih öne alınabilir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 2023 yılında yapılacak, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçim takvimini değerlendirdi. Kurtulmuş, belli zorunluluklar oluşursa seçim tarihinin öne alınabileceğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:14

2023 yılında yapılacak, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçim takvimini değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak gazetesine konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

''BİR MİKTAR ÖNE ALINABİLİR''

Seçimlerin haziran ayında yapılacağının altını çizen Numan Kurtulmuş, "Belli zorunluluklar ortaya çıkarsa bir miktar öne alınması mümkün olabilir. Ama böyle bir konu henüz gündemimizde değil” ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

''YÜKSELİŞ TRENDİNE GİRDİK''

AK Parti’nin oy oranında yükselen bir trend olduğunu ifade eden Kurtulmuş, ''Bunun iki nedeni var. Birincisi sahada görülen başarılar. Tarımsal ürünlere verilen fiyatlar, TOKİ’nin kampanyası, TOGG’un açılışı, Yusufeli Barajı’nın açılışı gibi güven arttıran çalışmalarla yükseliş trendine girdik. Pandemi ve sonrasındaki ekonomik türbülanstan çıkışın sağlanması, dünyadan daha hızlı toparlanmamız büyük bir avantaj oldu. Bizi eleştirenler bile ‘Yaparsa yine Erdoğan, yine AK Parti yapar’ diye düşünmeye başladı. Karşı tarafın da (6’lı masa) dağınık görüntü sergilemesi, AK Parti’nin yükseliş trendine önemli katkı sağladı.'' şeklinde konuştu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda öğretmen ataması yapılacak Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda... Haberi Görüntüle

ANAHTAR KELİME ''İTİBAR''

Numan Kurtulmuş, 2023 seçimlerinde aday listesini belirlemede anahtar kelimenin ''itibar'' olacağını belirtirken şu ifadeleri kullandı; ''Geçtiğimiz seçimler öncesinde ‘Artık Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının arkasına gizlenerek siyaset yapma devri geride kalmıştır’ dedim. Erdoğan bir dünya lideridir. Her arkadaşımızın Tayyip Erdoğan’ın davasını anlayacak, ona güç verecek bir performansının olması lazım. Aday tespit sürecinde kilit kavramın ‘itibar’ sözcüğü olduğu kanaatindeyim. Halkımızın ‘Bu insan, bu kadın, bu adam düzgün adamdır, doğru adamdır, benim derdimi taşıyacak insandır’ diyebileceği itibarlı yani ‘muteber’ isimler üzerinden aday tespitlerimizi yapacağız"

Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli, kaç yaşında? Zuhal Topçu kimdir? MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu nereli,... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU DAVASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezasıyla ilgili olarak da konuşan Kurtulmuş ''Hiçbir zaman mahkemelerin kararıyla siyasetin dizayn edilmesini doğru bulmadık. Dolayısıyla mahkemenin kararından medet ummayız'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading