Yandex Metrica

Mustafa Şentop'tan HDP'li Semra Güzel'in fotoğraflarına ilişkin son dakika açıklaması

Mustafa Şentop'tan HDP'li Semra Güzel'in fotoğraflarına ilişkin son dakika açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP milletvekilinin terörist ile fotoğrafına ilişkin yaptığı açıklamada 'Şahsi kanaatim bilhassa anayasal düzene karşı işlenen suçlar bakımından ve ağır bir suçlama içeren dosyalarla ilgili dokunulmazlığın kaldırılması ve yargılamanın önünün açılması gerekir diye düşünüyorum.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:37

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, TSK tarafından etkisiz hale getirilen 'Koçero Meleti' kod adlı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğu ortaya çıktı. HDP'li Semra Güzel'in terörist kıyafetlerini giydiği fotoğrafların yanı sıra, sevgilisi terörist Volkan Bora ile de görüntüleri ifşa oldu. İkilinin fotoğraflarının ortaya çıkması HDP ile PKK arasındaki ilişkiyi de bir kez daha gözler önüne serdi.

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

'DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALI'

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP milletvekilinin terörist ile fotoğrafına ilişkin yaptığı açıklamada 'Şahsi kanaatim bilhassa anayasal düzene karşı işlenen suçlar bakımından ve ağır bir suçlama içeren dosyalarla ilgili dokunulmazlığın kaldırılması ve yargılamanın önünün açılması  gerekir diye düşünüyorum.' dedi.

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

2019 YILINDA DOSYA HAZIRLANMIŞ

Mustafa Şentop, ''Örgüt üyeliğiyle ilgili adı geçen vekilin dosyası var. 2019 yılı Mart ayında hazırlanmış  bir dosya. Bu dosyanın içinde belge var mı diye inceliyorlar.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading