Yandex Metrica

Müslüme Yağal kimdir? Küçük Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme öldürüldü mü? Müslüme sok dakika gelişmeleri

Müslüme Yağal kimdir? Küçük Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme öldürüldü mü? Müslüme sok dakika gelişmeleri

Küçük Müslüme'nin ölümü Türkiye'yi derinden sarstı. Müslüme'nin ölümüyle ilgili sorgulamalar devam ederken vatandaşlar; Müslüme Yağal kimdir? Müslüme neden öldü? Müslüme nasıl öldü? Müslüme öldürüldü mü? Müslü Müge Anlı gelişmeler neler? Gibi sorulara yanıt arıyor.

Gündem

23.01.2024, 18:20

Müge Anlı, Cuma günü yayınını kapatırken Müslüme'nin ölü olarak bulunduğu haberini paylaştığı 2,5 yaşında olan Müslüme Yagal'ın ölümüyle ilgili bilinmeyen ayrıntıları bugün açıkladı. Ailedeki kişilerin de sorgulandığı olay hakkında; Müslüme Yağal kimdir ve nasıl öldü? Müslüme öldürüldü mü? soruları araştırılıyor. Vatandaşlar, Müslüme'nin katili bulundu mu? Müslüme neden öldü, nasıl öldü? sorularının yanıtını  araştırıyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı! Haberi Görüntüle

MÜSLÜME YAĞAL OLAYI NEDİR?

Mersin'in Gülnar ilçesinde, aile bireylerinin kış ayını geçirebilmek için çadır kurduğu anlarda ortadan kaybolan ve uzun aramalar sonucu 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın, Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alınan aile bireylerinden olan baba Mehmet, anne Selvi, ağabeyleri, halaları, dedesi ile bazı yakınlarının gece boyunca karakolda ifadeleri alındı. Jandarma ekipleri, gözaltındaki aile fertlerini sağlık kontrolünden geçirerek soruşturmanın devamı için yeniden Jandarma İlçe Komutanlığı'nın yolunu tuttu.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

MÜSLÜME YAĞAL ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Mersin'de kaybolmasının ardından aralıksız 10 gün boyunca yapılan aramalar sonrası cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme'nin sır ölümü araştırılmaya başlandı. Küçük kızın dağ başındaki cansız bedenini bulan çoban Ayşe Bacak o anlara dair 'Keçi otlatıyordum, köpekler havlayınca peşlerine gittim. O sırada da kızı buldum. Şalvarı, kıyafetleri ve ayakkabıları başka yerdeydi." ifadelerini kullandı.

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

AKRABALARI EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Çadır kurulan yere uzak mesafede yer alan ormanlık alanda 19 Kasım'da kayıp kız çocuğunun cansız bedeni çoban Ayşe Bacak tarafından bulununca olay yerine jandarma ekipleri çağrılmıştı. jandarma ekipleri aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak için karakola götürdü.

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Müslüme'nin babası Mehmet ile annesi Selvi Yağal ve kardeşlerinin de aralarında yer aldığı 8 aile üyesinin gözaltındaki sorgu işlemleri tamamlandı. Aile fertleri, geniş güvenlik önlemleriyle beraber adliyeye sevk edildi.

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

MÜSLÜME OLAYINA DAİR YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Mersin'in Gülnar ilçesinde uzun aramalar sonucu 19 Kasım'da cesedi bulunan Müslüme Yağal ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Soruşturma kapsamında yayın yasağı getirildiği söylenen açıklamada, "M.Y.'nin ailesinin 10 Kasım tarihinde kızlarının kayıp olduğunu ihbar etmesi üzerine mülhakatımız Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca kayıp çocuk olayıyla ilgili derhal soruşturma açılarak geniş kapsamlı arama işlemleri başlatılmıştır. M.Y.'nin cansız bedeninin bulunmasının ardından aralarında aile bireylerinin bulunduğu 8 kişi hakkında aynı gün Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gözaltı kararı verilmiştir. Ayrıca soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için yayın yasağı kararı alınmıştır. Adı geçen kişilerin ifade alma işlemleri ve delil toplama faaliyetleri halen devam etmekte olup soruşturma tüm yönleriyle, hassasiyet ve titizlikle yürütülmektedir" ifadeleri kullanıldı.


Loading