Yandex Metrica

Muhsin Yazıcıoğlu davasında tanıklık yapacaktı! Koruma polisi Erol Yıldız hayatını kaybetti

Muhsin Yazıcıoğlu davasında tanıklık yapacaktı! Koruma polisi Erol Yıldız hayatını kaybetti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir süre korumalığını yapan ve ölümü ilgili haftaya tanık olarak dinlenmesi planlanan Erol Yıldız kendi aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Gündem

09.04.2024, 02:07

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun korumalığını yapan Erol Yıldız, Ankara'da sabah saat 10.30 sıralarında Keçiören'in Ayvalı Mahallesi'nden kendi otomobilinin altında kalarak hayatını kaybetti. 

Aktarılan bilgiye göre Meclis Koruma Daire Başkanlığı'nda görev yapan polis memuru Erol Yıldız'ın 06 KHA 35 plakalı otomobili çalışmadı. Yıldız otomobilini iterek çalıştırmak istedi. 

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında? Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç... Haberi Görüntüle

KENDİ ARACININ ALTINDA KALDI

Bu sırada geri gelen aracın altında kalan Yıldız ağır yaralandı. Ambulansla Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erol Yıldız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme' çağrısı! AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme'... Haberi Görüntüle

YAZICIOĞLU DAVASINDA TANIKLIK YAPACAKTI

Yıldız, Yazıcıoğlu ve beraberinde olan 5 kişinin ölümü ile ilgili soruşturmada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in talimatları doğrultusunda müdahele ederek, örgütün amaçları doğrultusunda yönlendirmede bulunup yardım ettikleri öne sürülen 19 kişinin yargılandığı Kahramanmaraş 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tanık olarak dinlenecek 3 korumadan 1'iydi.

23 Mayıs günü görülecek olan davaya Ankara'dan SEGBİS yöntemi ile katılması planlanıyordu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading