Yandex Metrica

Muharrem İnce'nin adaylığı FETÖ'cüleri panikletti: Altılı Masa'nın oyları bölünecek

Muharrem İnce'nin adaylığı FETÖ'cüleri panikletti: Altılı Masa'nın oyları bölünecek

Memleket Partisi'nin Altılı Masa'ya dahil olmaması ve Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı ilan edilmesi FETÖ'cüleri paniğe sürükledi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına memnun olan FETÖ'cüler Altılı Masa'nın karşısında çıkan İnce'yi topa tuttu.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Altılı Masa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak ilan ettikten sonra Memleket Partisi de Genel Başkan Muharrem İnce'nin aday olacağını duyurdu. Sosyal medyadaki FETÖ ilişkili hesaplar ise CHP'nin oylarını böleceğini gerekçe göstererek Muharrem İnce'yi hedef tahtası haline getirdi. 

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLER İNCE'NİN ADAYLIĞINDAN ENDİŞELİ

FETÖ destekli haberler sosyal medyada Muharrem İnce'yi topa tuttu. İşte, o paylaşımlardan dikkat çekenler...

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLERDEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK YAĞMIŞTI

Altılı Masa'nın Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından firari FETÖ'cüler art arda tebrik mesajları paylaşmıştı. Firari FETÖ'cü Hakan Şükür de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

İnanç, düşünce, ideoloji, kimlik ayırt edilmeyeceği 85 milyon insanımızın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu, hayırlı ve yolunuz açık olsun.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

CHP'DEN PKK VE FETÖ'YE KHK SÖZÜ

FETÖ'den Kılıçdaroğlu'na gelen tebrik mesajlarında CHP'lilerin FETÖ ve PKK'ya verdiği KHK sözleri de gündeme getirilmiş ve katıldığı bir televizyon programında KHK'lılara göreve dönüş sözü veren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bütün hazırlıkların yapıldığını açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading