Yandex Metrica

Muharrem İnce'den hadsiz sözler! İslam'a ve Kuran'a saldırdı: Bu zihniyeti yok etmek lazım

Muharrem İnce'den hadsiz sözler! İslam'a ve Kuran'a saldırdı: Bu zihniyeti yok etmek lazım

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgede birçok kez provokasyona imza attı. Bununla yetinmeyerek Gazeteci Fatih Altaylı'nın programına konuk olan İnce, skandal açıklamalarda bulundu. İnce İslam'ı çirkin sözlerle hedef alırken, Diyanet'e ve Kuran'a da alçak sözler sarfetti. İslam düşmanlığıyla bilinen Fatih Altaylı da İnce'ye destek verdi.

Gündem

27.03.2024, 10:48

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyorken siyasi bazı isimler deprem üzerinden hükümeti hedef alarak haddi aşan sözler sarfetti.

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

FATİH ALTAYLI DİYANET'E VE İSLAM'A SALDIRDI

İslam düşmanlığıyla bilinen Gazeteci Fatih Altaylı İslam'ın evlat edinme ile ilgili hükmü üzerinden Kuran'a hakaret ederek depremzedeleri ve vatandaşları kışkırtan açıklamalarda bulunmuştu.

Diyanet, Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunduğunda da Altaylı yine çirkin üslubunu devam ettirip "Diyanet İşleri Başkanlığı gibi Atatürk yadigarı bir kurumu kirletenler beni mahkemeye vermiş. Kendilerine yanıtımdır." diyerek Kasımpaşa Spor Kulübü'nün logosunu paylaşmıştı.

YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi YSK karara bağladı: 2 il ve 26 ilçedeki başvurular reddedildi Haberi Görüntüle

İNCE DE İSLAM'A SALDIRMAKTAN GERİ DURMADI

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek" programına konuk oldu. İnce de Altaylı gibi Kuran'a ve İslam'a saldırmaktan geri durmadı.

Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi geliyor? Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi... Haberi Görüntüle

BU ZİHNİYETİ YOK ETMEK LAZIM

Depremden etkilenen vatandaşlara din görevlilerinin manevi destek vermesinden rahatsız olan Muharrem İnce "Bu zihniyeti yok etmek lazım" diyerek "Deprem bölgelerine imam gönderiyorlar. 2023 yılındayız. Beyaz zambaklar ülkesi olacakken Orta Doğu’nun çukuruna düşmeyelim." ifadelerini kullandı.

Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç lot düşer? Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir? Rönesans halka arzda bireysel kaç... Haberi Görüntüle

KURAN'IN HÜKMÜNE ALÇAK SÖZLER

Afet zamanı sela verilmesinden Allah'ın Kur'an'da ayetle belirttiği "evlat edinme" konusundan rahatsızlığını açıkça ifade eden Muharrem İnce şu skandal açıklamada bulundu:

Diyanet enkaz altındayken sela verdi. Utanmazlıkta burada kalmadılar bir de evlat edinilecek çocuklarla evlenilebileceğini söyledi ahlaksızlar. Ben iki kız torun dedesi olarak bunu okuduğumda dedim ki; biz demek ki öleceğiz bunlar bizim çocuklarımızı alacaklar evlat edinecekler sonra evlenecekler öyle mi? Dişimizle yeriz biz sizi yahu. Ne zannediyorsunuz kendinizi. Biz Kuvai Milliyenin geleneğinden gelen insanlarız. Haddinizi bilin diyorum. Ben de onlara Kasımpaşa diyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading